Mi a véleményed, benyomásod Lengyelországról "utazásilag"?
Nekem nagy csalódás volt....
... hogy Magyarország mennyire le van maradva még egy volt szoci országgal szemben is, mint Lengyelország.
Nagyon barátságos emberek, nem fennhéjázóak azért, mert leléptek minket.
Sok gyönyörű és van szomorú hely is ott.
Szívesen töltenék több időt arrafelé.
Nyilván nem egy trópusi, egzotikus ország, de hatalmas a kultúrája, és az emberek szíve.
Lényegében olcsóbb is mint mi, nem tudom, mi miért vagyunk ilyen drágák.
Döbbenetes, hogy még a leg eldugodtabb boltban is milyen fínom halválaszték van (persze, van tengerük).
Az éttermi koszttal vigyázni kell, szerintem főzni nem nagyon tudnak.... :-)
Lengyelországot évente többször is felkeresem, nagyon kedvelem. A Tátra (Zakopane) gyönyörű, sokkal szebb mint a tótok által lakott déli oldal. Az emberek nagyon kedvesek, különösen szeretnek bennünket magyarokat (nem kell sokat sétálni, hogy mondják: Polski, Wengry dva bratanki...:)
Az árak általában olcsóbbak, mint nálunk, és elég jó minőségűek. Ha szállást keresel, biztos nem fogsz csalódni, idáig csak jók a tapasztalataim.
Én nagyon szerettem!!
A magyarokat tényleg nagyon szeretik, meg akartak büntetni először, majd mondtuk hogy magyarok vagyunk és aztán nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!