Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményed, benyomásod...

Mi a véleményed, benyomásod Lengyelországról "utazásilag"?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Utazásilag eléggé kaffa.
2019. ápr. 5. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Elég sok helyen jártam Lengyelországban és nagyon élveztem általában. Rengeteg kulturális/történelmi örökség (pl. Krakkó, Wroclaw), csodaszép természet (Tátra, Mazury), a tengerpart is élvezhető (Gdansk, Gdynia, Sopot, Hel félsziget). Az emberek barátságosak, főleg, ha kiderül, hogy magyar vagy, a kaja is jó, olcsó is minden. Egyedül Varsót nem szeretem, ott születtem és elég sok időt töltöttem ott, de nem vágyom vissza.
2019. ápr. 5. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nagy csalódás volt....

... hogy Magyarország mennyire le van maradva még egy volt szoci országgal szemben is, mint Lengyelország.

2019. ápr. 5. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem baromira túlértékelt. Dögunalom volt az egész.
2019. ápr. 5. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Varsóban töltöttem el eddig több napot, én imádtam. Rengeteg látnivaló van, gyönyörű épületek, az emberek segítőkészek (bár mintha turistákra nem lennének berendezkedve, simán van a belvárosban olyan étterem, ahol nem beszélnek angolul). Imádtam, vissza akarok még menni.
2019. ápr. 8. 14:09
 6/9 SimiTomi válasza:
85%

Nagyon barátságos emberek, nem fennhéjázóak azért, mert leléptek minket.

Sok gyönyörű és van szomorú hely is ott.

Szívesen töltenék több időt arrafelé.

Nyilván nem egy trópusi, egzotikus ország, de hatalmas a kultúrája, és az emberek szíve.

Lényegében olcsóbb is mint mi, nem tudom, mi miért vagyunk ilyen drágák.

Döbbenetes, hogy még a leg eldugodtabb boltban is milyen fínom halválaszték van (persze, van tengerük).

Az éttermi koszttal vigyázni kell, szerintem főzni nem nagyon tudnak.... :-)

2019. ápr. 8. 21:17
 7/9 anonim válasza:
100%

Lengyelországot évente többször is felkeresem, nagyon kedvelem. A Tátra (Zakopane) gyönyörű, sokkal szebb mint a tótok által lakott déli oldal. Az emberek nagyon kedvesek, különösen szeretnek bennünket magyarokat (nem kell sokat sétálni, hogy mondják: Polski, Wengry dva bratanki...:)

Az árak általában olcsóbbak, mint nálunk, és elég jó minőségűek. Ha szállást keresel, biztos nem fogsz csalódni, idáig csak jók a tapasztalataim.

2019. ápr. 10. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon szerettem!!

A magyarokat tényleg nagyon szeretik, meg akartak büntetni először, majd mondtuk hogy magyarok vagyunk és aztán nem:)

2019. ápr. 18. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, gyakran járok vissza. Jövő héten is megyek :) Az itthoni árakhoz képest minden nagyon olcsó, de legalább olyan színvonalú, mint Magyarországon.
2019. okt. 29. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!