Akik éltek Franciaországban: a francia lányok, nők nem igazán viszonyultak jól a kezdeményező magyar férfiakhoz ugye? Még akkor sem, ha egész jól beszélték/beszéltétek a francia nyelvet?
Nem arra gondolok, hogy elutasítóak voltak, de számukra (nyelvismeret ide, vagy oda) nem párkapcsolat-képes egy magyar ember. Igaz ez?
Illetve régiónként volt esetleg némi változás?
69% százalékos az átlagom, attól még mert neked fáj az igazság, és lepontoztál, van alapja a mondandómnak.
De őszintén, mi értelme a kérdésednek, ha kimenni nem akarsz oda? Még ha magyarországon élő francia nőket keresnél, megérteném, de te is egy álomvilágban élsz.
12 jóléti állam :D
Nem sokat voltál ott
Én vagyok az akinek odavalósi barátnője volt
Ide jött velem Budára mivel a franciaországi városában kimenni az utcára is veszélyes volt már
Franciaország mint jóléti állam :D a fél ország egy putri
18
Nyílván túloztam csak felbaszott a kérdező aki annyira anyagias,hogy a szerelembe is csak a pénzt látja bele
Amúgy nem a fél országuk az de a városokban vannak durva gettók mint ahogy Budapesten is meg a kisebb falvakban
Szóval vannak külvárosok amiket kerülj de ezekre rá tudsz keresni a Paris ghetto vagy Marseilles ghetto szavak alatt
Budapesten se mész be a Hős utcaba vagy a Népligetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!