Akik éltek Franciaországban: a francia lányok, nők nem igazán viszonyultak jól a kezdeményező magyar férfiakhoz ugye? Még akkor sem, ha egész jól beszélték/beszéltétek a francia nyelvet?
Nem arra gondolok, hogy elutasítóak voltak, de számukra (nyelvismeret ide, vagy oda) nem párkapcsolat-képes egy magyar ember. Igaz ez?
Illetve régiónként volt esetleg némi változás?
Általában egy nő nem igen kezd bevándorlókkal, hacsak nem liberális, akkor feketékkel, muszlimokkal, hogy tudja dobogtatni a mellét.
Itt is a bevándorló nők járnak jól, mert őket viszont csípik a pasik :)
Véletlenül sem említett senki még bevándorlást sem.
Fél év tanulás, aztán vissza az anyaországba. Remélem nem leptelek most nagyon meg. ;)
A sexységet meg összehozni egy férfival... Sebaj, ne csüggedj, vedd azt, hogy legalább megmosolyogtattál! :D
"Fél év tanulás, aztán vissza az anyaországba."
Akkor megvan, hogy miért nem akar veled senki (tartós) párkapcsolatot létesíteni.
7
Németországban nehéz ismerkedni? :O
Az én férjem nővére (még mielőtt engem megismert volna) magyar férfihoz ment feleségül, tehát nemcsak féléves kapcsolat volt. De 5 évi házasság és két gyerek után elváltak, mert a férfi ivott.
Ezek után eleinte elég ferde szemmel néztek rám is, szerencsére ez az idők folyamán kedvezően változott.
Sajnos a magyar férfiaknak/fiúknak nincs túl jó hírük, mint szerelmi partner, éppen az ilyen és egyéb szokásaik miatt.
Pedig azt senki nem mondhatja, hogy a franciák nem isznak.
De lehet, hogy neked szerencséd lesz, bár ha előre tudják, hogy 6 hónap múlva lelépsz, ne várj sokat.
Hatoska, látszik téged sem az eszedért szerethetnek. Már ha...
Még ott sem vagyok! (Nyilván ezért kérdezek ezen az oldalon. Ha ott lennék nem lenne egy fikarcnyi kérdésem sem. Ennek evidensnek illett volna számodra lennie.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!