Ha bármit választhatnátok Európán belül, hova mennétek most nyaralni, és miért éppen oda?
Természetesen azok közül az országok közül, amelyek a zöld listán vannak.
Illetve szerintetek mivel biztonságosabb a vírus szempontjából? Vonattal vagy repülővel?
Nem sajnos.
Schengeni övezeten belül kell. Különben a főnökömnek be kell jelenteni. Ha kitalálja, hogy 10 nap karantén az nálunk fizetés nélküli szabi. Nem éri meg.
én sehova nem mennék (külföldre), mert bármikor lehet egy zöld országból sárga vagy piros, amíg ott vagy, macerás.
azért sem mennék, mert ebben a helyzetben nem lehet rendesen élvezni egy nyaralást (szerintem)
és ráadásul adott esetben tényleg valós egészségügyi kockázata van
Amúgy muszáj,hogy meleg tenger legyen?
Németországban es Hollandiában a Fríz szigetek nagyon klassz kis hely
A meleg tenger csak azért fontos, mert alapvetően egy hűvösebb helyen élek, hatalmas hegyek, gyönyörű, de hideg tavak, milkareklám tájak... tudom, miért nem maradok otthon és keresek ott vmit országon belül.
Hát azért, mert normál esetben a szabadnapjaimon mindig túrázunk, várost nézünk, úton vagyunk, de valami változásra van szükségem, elszabadulni kicsit innen. A munkám extrém stresszel jár, az egész évet végigdolgoztam, heti 5-6 napokat. A vírustól nem félek, a munkám során sokkal nagyobb eséllyel fertőződnék meg, mint egy nyaralás alatt.
Végül megszületett a döntés is, Szardínia lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!