Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha bármit választhatnátok...

Ha bármit választhatnátok Európán belül, hova mennétek most nyaralni, és miért éppen oda?

Figyelt kérdés

Természetesen azok közül az országok közül, amelyek a zöld listán vannak.

Illetve szerintetek mivel biztonságosabb a vírus szempontjából? Vonattal vagy repülővel?

2020. júl. 27. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Moszkva vagy Szentpétervár.
2020. júl. 27. 22:42
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Hát idén már voltam Olaszországban és Horvátországban, így lehet kicsit északabbra mennék. Hollandiába szívesen mennék, legutóbb nagyon siettünk és nem tudtuk kiélvezni.

Alapvetően vonattal szeretek utazni, de talán a repülőgép biztonságosabb.

2020. júl. 27. 22:53
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Horvátország érdekel a legjobban mivel a történelmet eléggé szeretem és a dalmátok az egyik kedvenc témám :D

Vonattal mennék,van jogsim de gyűlölök vezetni,csak akkor vezetek ha nagyon muszáj

2020. júl. 27. 23:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Az Alpok valamely része, Karintia vagy a Dolomitok. Nem anyagi oka van, hogy nem megyünk, idén felelőtlenség lenne.
2020. júl. 28. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Horvátország, Trieszt környéke.
2020. júl. 28. 09:48
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

Horvátországba járok rendszeresen, azaz évente többször is.

(Sajnos a Balaton az túl drága nekem.)

2020. júl. 28. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:
1: Oroszország sárga.
2020. júl. 28. 11:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Madeira v Szlovénia
2020. júl. 28. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:

6

Horvátország sem olcsóbb semmivel,sőt

Spanyolország sem

Igazából már nem nagyon tudnék olcsó nyaralási lehetőséget mondani ami tengerpart

2020. júl. 28. 11:49
 10/16 A kérdező kommentje:

Én vmi olyat szeretnék, ahol van szép mediterrán tengerpart, de egyéb látnivaló is. 10 napra mennénk, abból 2-3 strandolós, a többi inkább városnézős-kirándulós lenne a terveim szerint.

Sajnos spanyolország, portugália, horvátok kilőve a sok új beteg miatt, pedig mindhármat imádom.

Olaszország tűnik esélyesnek, csak még ötletelünk, azon belül merre, de ebben nem nagyon jutunk előrébb.

Tudom, hogy kockázatos utazni, de az utcára kimenni is az, bármikor történhet vmi.

2020. júl. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!