Kiköltözzek-e majd Angliába, és ha igen, ott járjam ki az egyetemet?
Ez most milyen kérdés? :D
Ha jobban érzed magad ott, akkor menj, gondolom azért eltöltöttetek ott hosszabb- rövidebb időt, hogy nagyvonalakban felmérd, jól érzed-e ott magad.
Angliában is él könyvelő, aki 2000 font alatt tesz el és itt is van olyan könyvelő, akinek százmilliós forgalmat bonyolít az irodája.
Író valószínűleg könnyebben lehetsz az anyanyelveden.
Nem látom, hogy az ebben a kérdésben vázoltak mely része lenne "álmodozás"?
Egyedül talán az, hogy író lesz a barátnője, a többi nem eredmény, hanem döntés kérdése.
Nem igazán értelek. Mindenki ott él/tanul, ahol szeretne, néhány ritka kivételtől eltekintve.
Ha Angliában akar tanulni, akkor ott fog, ha Pesten, akkor Pesten. Ha Kínában, akkor Kínában.
A könyvelő elég általános foglalkozás.
Az író álmodozás csak a fentiekből.
6!
Jaja, alapjában véve igazad van. Kár, hogy Angliaban kicsit más a felsőoktatás meg úgy általában a megélhetés is, így ha nincs jópár milliója félretéve, kb esélytelen. De mivel még fiatalka a leljem, érthető, hogy almodozik
Én csak rövidebb időt éltem ott
Nekem megérte mert jobban kijöttem de ahogy előttem is írták,ott is lehet rossz életszínvonalon élni és ott is vannak Hős utca szerű gettók csak ott nem romák hanem lecsúszott bevándorlók és bányászok.
Azt mondom,hogy egy átlagos munkás jobban kijön Londonban mint Pesten de ahogy írták ez személy és munkafüggő is
Ezt csak te tudhatod,hogy hol jönnél ki jobban+ezen kívül rengeteg olyan dolog is közrejátszik abban,hogy hogyan érzed maga amire nem is gondolnál elsőre pl időjárás
Könyvelőként nézz utána hol mit tudnál kezdeni és úgy hozd meg
Íróként szerintem kb mindegy hol élsz mert ha sikeres vagy akkor memzetközileg kell gondolkodni de ebben nem vagyok otthon,irodalomból mindig kettes voltam :D
"barátnőmmel kiszeretnénk együtt költözni Angliába, mikor befejeztük az egyetemet"
Pár sorral lentebb:
"ha úgy döntöttünk, hogy biztosan kiköltözünk, akkor ott járjuk-e ki az egyetemet."
Teljesen igaza volt annak aki irta,ez az egesz maximum csak álmodozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!