1/10 anonim válasza:
Kulfoldon hol? Albaniaban vagy a Cote d'Azure-on?
2/10 A kérdező kommentje:
Spanyolország,Hawaii,vagy valami szigetek
2020. jún. 7. 21:06
3/10 anonim válasza:
A kínai piacon is kapsz ócó étkészletet.
4/10 anonim válasza:
Sose láttam értelmét egy villát valahol fenntartani a világ másik oldalán, azért hogy évente egyszer elmenjek oda. De ha évente eljutok 3-4szer (ahányszor mondjuk Spanyolországba nem biztos, hogy lenne időm minden évben), az is alig valami. Túl drága ahhoz, pláne hogy az árából éveken keresztül bárhol luxus körülmények között nyaralsz. A kiadással csak macera van, és egy villa amúgy se az amit az átlag turista keres. Sokkal inkább a lakhelyedhez közel érdemes valami szépet venni, ahova sokszor, akár minden hétvégén le tudsz menni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2020. jún. 7. 21:38
6/10 anonim válasza:
Hawaii embertelenul draga. Nem ajanlom.
7/10 anonim válasza:
Abszolút egyetértek, ha nem tudod tuti biztosan jó pénzért kiadni az év nagy részében, akkor csak a saját örömödre aligha éri meg fenntartani nemhogy egy villát... de még egy apartmant sem mondjuk az állandó a lakhelyedtől mért bruttó 2-4 órás sugarú körön kívül.
8/10 D. Brasco válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__10526..
Neked biztosan nem éri meg,mert nincs ra penzed.
9/10 Kocsmárné Éva válasza:
Néztem egy Horváthországbeli apartmant nekik olcsó, nekem megfizethetetlen, 99 ezer euro. De ha a gyermekeim, unokáim is jönnének, akkor az már iszonyúan kicsi. Ráadásul magyart is találtam, aki ott abból él, hogy egész évben felügyeli, rendben tartja, havi 200 euroért. Felvetette, hogy ha időközben ki is adhatja, akkor nyilván jobban megéri............mármint neki, mert ezt sem lehet soha ellenőrizni....Ráadásul az apartmanházban is van még havi közös költség. Szóval az is hülye, aki ilyenbe belemegy!
10/10 anonim válasza:
Egy ismerősöm örökölt egy nyaralót Erdélyben. Gyönyörű helyen, kristálytiszta patakpart, hegyek, forrásvíz, közelben turistalátványosság. Amikor 20 éve elmentünk oda, igen olcsók voltak az ottani ingatlanárak a magyar keresetekhez, ingatlanárakhoz képest. Összedobtuk a pénzt és a szomszédos három ingatlant megvásároltuk. Apartmanházakat építettünk, szintén kedvező költségen. Rendszeresen voltak fizetővendégek, minden évben tavasszal betelt őszig a foglalás. Majd mindezt egy éve eladtuk sokszorosáért! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!