Aki külföldön él, megéri kimenni?
Figyelt kérdés
pl Anglia,Németország,Ausztria ezek közül melyiket ajánlanátok legjobban? olyan írjon aki kint is él, trollok off.2020. máj. 30. 21:40
1/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen végzettséged, tapasztalatod van, mennyire beszéled jól a nyelvet, mit akarsz dolgozni.
Természetesen magasabbak a fizetések, de magasabbak a megélhetési költségek is. Tehát ha csak úgy kimennél valahova, hogy majd találsz munkát, addig meg éldegélsz, akkor nem éri meg, mert sokba fog kerülni és lehet, hogy nem találsz sokáig vagy egyáltalán nem.
Ha úgy mész ki, hogy már van munkahlyed, akkor megéri. Ha kint akarsz keresni, akkor csak úgy próbálkozz, ha rá tudsz szánni az első néhány hétre/hónapra többszázezer Ft-ot albérletre, kajára, utazásra.
2/18 A kérdező kommentje:
Értem, te egyébként kint élsz?
2020. máj. 30. 21:55
4/18 anonim válasza:
Nekem megéri.
Megfelelö végzettségem van, tudom a nyelvet rendesen, van munkahelyem, házam, nincs problémám a beilleszkedéssel, sokkal normálisabban emberileg.
5/18 anonim válasza:
Nekem is megeri. Erettsegi utan rogton kikoltoztem, igy nincs diplomam es szakmam sem (meg). Ugy terveztem, hogy jovore kint szeretnek tanulni valamit es fejleszteni magam. Eddig nem volt jo a nyelvtudasom, de sokat javult, 2 eve elek kint. Latok lehetoseget fejlodni, elore lepni, nagyon befogadoak, es jol erzem magam az uj kornyezetben. Nagyon szeretek itt lakni, abszolut a legjobb dontesem volt kimenni.
6/18 anonim válasza:
Nekünk megérte, de ettől független azt mondom, hogy nem mindenkinek éri meg.
7/18 anonim válasza:
Meg. Én 7 éve jöttem ki, most tartok 65 millió megtakarításnál.
8/18 A kérdező kommentje:
szabad megkérdeznem hogy mi a szakmád,mivel foglalkozol?
2020. máj. 31. 11:41
9/18 anonim válasza:
Hát,én külföldön élek de nem ebben a 3 országban szóval nem tudom így ér e :D
10/18 A kérdező kommentje:
persze mindenki leírhatja a véleményét, meghallgatok mindenkit és más országot is.
2020. jún. 2. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!