Milyen Észtország? Érdemes elmenni oda? Lehet fürdeni a Balti-tengerben vagy a Finn-öbölben?
Figyelt kérdés
mert találtam pl. egy kisvárost, a neve Sillamäe, és nagyon hangulatosnak tűnik:
2010. júl. 30. 18:28
1/2 anonim válasza:
Most nagyon meleg van és lehet fürödni a tengerben (mi a másik oldalon Finnországban is tudtunk fürödni), viszont általában még nyáron is nagyon hideg a víz (kb. 16-18 C fok).
Észtország kis ország, de nagyon szép, sajnos én még nem voltam Sillamäeben csak Tallinban de az nagyon hangulatos volt az emberek is kedvesek voltak, szóval szerintem érdemes egyszer megnézni.
2/2 anonim válasza:
Nagyon szép a fővárosa, mindenképp menj el oda.
Mi már voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!