Európában hol érdemes nyaralni, ahol kevés a medúza a tengerben, továbbá egyes medúzák tényleg halálosak?
Figyelt kérdés
Pl. Bulgáriában ismerősömék fürdeni sem tudtak a rengeteg medúzától.2011. júl. 12. 21:56
1/4 anonim válasza:
Görögországban,Horvátországban,Spanyolországban nyaraltam már többször is,de medúzát csak a nyílt tengeren láttam hajókiránduláson.A strandon soha nem találkoztam vele.
Halálos csípésű meduza europai vizekben nem él.Inkább Ausztrália és környékén honos.Bulgáriában még nem voltam,így arról nyilatkozni nem tudok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.:)
2011. júl. 13. 22:46
3/4 Polarbear válasza:
Nahát ez nem pont igaz, cáfolnám a kérdező felszólalását, mivel nekem volt szerencsém Bulgár tengerparton pancsolni, és alig ha láttam 2 vagy 3 medúzát, abból 2 döglött volt, egy lubickolt de az is a halálán volt, ráadásul viharos idő volt, igy nyilván kisodorta a medúzanépet a partra...
tehát Bulgária is jóhely, no para :)
4/4 anonim válasza:
Bulgáriában ezerszám volt a parton döglött medúza. Gondolom, ezek is csípnek (mert így táplálkoznak) de szerintem a csípésük veszélytelen. Nem kockamedúzák. Azok a halálosak és itt Európában nem élnek tudtommal. Inkább az éles kövekre vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!