A Főldözi és az Égei tengerben vannak cápák? Kréta, Rodosz .
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 16:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem cápák szinte minden tengerben vannak,de tuti nem fogsz látni egyet sem.Én pár éve Horvátországba készültem és a neten rákerestem erre a cápa kérdésre.Meglepődve olvastam,hogy szinte az összes európai országban volt már halálos cápatámadás az elmúlt 30 évben.Horvátországba is és pont ott ahova készültem(OMIS)Akaratlanul is,de mindig a vizet fürkésztem,természetesen egyet sem láttam.
2/9 anonim válasza:
Én 15 éve mindig görögben nyaralok, többször voltam már Rodoszon és Krétán is, eddig egy cápát se láttam, és nem is hallottam, hogy lennének.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez megnyugtató.
2011. jún. 21. 17:08
4/9 anonim válasza:
Korfun van külön cápamúzeum is,azokkal a cápákkal van tele,amiket ott fogtak a sziget körül.De én már 4x voltam ott,meg 4x másik helyen görögbe,pár helyen horvátba,meg Montenegróba,de szerencsére még nem találkoztam eggyel sem,pedig búvárkodtunk egy csomót...
5/9 anonim válasza:
mi az hogy:)
még fókák is vannak:) (ez komoly)
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
klikk a fenti térképre
a földközi temgerben őshonos a
naagy fehér CÁPA
de már szinte egy darab se maradt
szigorúan védett
tehát ne tessék bántani! :)
8/9 anonim válasza:
egy film Neked:)
Adriatic Great White Shark Expedition 2009
9/9 anonim válasza:
Igen vannak, mint minden tengerben. De nagyon szerencsétlennek kell legyél, hogy találkozz is vele. Ill. ha búvárkodni mész, akkor szerencsésnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!