Kezdőoldal » Utazás » Európa » Burgenland tartományban vagy...

Burgenland tartományban vagy Pozsonyban jobb élni? A vélemények nem igazán érdekelnek a tapasztalatok jobban.

Figyelt kérdés

2020. máj. 8. 10:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Burgenland (Őrvidék) jóval drágább hely, viszont Pozsony egy fellendülő, modern város.
2020. júl. 25. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

nem is tudom, a világ egyik leggazdagabb országában egy tartomány vs egy kelet-európai ország fővárosa, ami kb ugyan olyan csóró mint Magyarország :D

az se normális aki azt hiszi, hogy a szlovákoknál hasonló életszínvonal van, mint osztrákoknál, legyen szó akármelyik tartományról.

2020. júl. 28. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

12

Ezt mondd azoknak akik szerint a csehek és románok milyen szuper fejlettek

Egyébként nem tudom a legtöbb gyakoris hol él

Múltkor előadták,hogy Csehország mennyivel fejletebb mint Mo. Románia meg a lehetőségek hazája

2020. júl. 28. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

13: azon én is nevetek, amikor romániát emlegetik, hogy magyarország szintjén van. Igen. Tuti, azért járnak ide trógerkodni :)

Csehország fejlettebb minimálisan, de ezek nem olyan különbségek, mint ausztria magyarország.. Az hogy keresnek 50euróval többet nem oszt nem szoroz semmit.

Magyarországon amúgy is rengetegen feketén dolgoznak, kevesebbre vannak bejelentve.

2020. júl. 28. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Én konkrétan pont ezeken nevettem

Csehországban dolgoztam,Romániából meg vannak ismerőseim

Csehországban keresnek többet kemény 50 ezer forintokkal úgy,hogy drágább a lakhatás azt én meg olyanokat olvasok itt,hogy micsoda német szint :D

Románia meg annyira fejlett,hogy kb mindgyik V4 országba megéri nekik dolgozni :D

2020. júl. 28. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:

15 vagyok

Hozzáteszem,hogy szlovákiai magyar vagyok szóval Magyarországot nem ismerem teljesen,inkább a határmenti részeket

2020. júl. 28. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!