Burgenland tartományban vagy Pozsonyban jobb élni? A vélemények nem igazán érdekelnek a tapasztalatok jobban.
nem is tudom, a világ egyik leggazdagabb országában egy tartomány vs egy kelet-európai ország fővárosa, ami kb ugyan olyan csóró mint Magyarország :D
az se normális aki azt hiszi, hogy a szlovákoknál hasonló életszínvonal van, mint osztrákoknál, legyen szó akármelyik tartományról.
12
Ezt mondd azoknak akik szerint a csehek és románok milyen szuper fejlettek
Egyébként nem tudom a legtöbb gyakoris hol él
Múltkor előadták,hogy Csehország mennyivel fejletebb mint Mo. Románia meg a lehetőségek hazája
13: azon én is nevetek, amikor romániát emlegetik, hogy magyarország szintjén van. Igen. Tuti, azért járnak ide trógerkodni :)
Csehország fejlettebb minimálisan, de ezek nem olyan különbségek, mint ausztria magyarország.. Az hogy keresnek 50euróval többet nem oszt nem szoroz semmit.
Magyarországon amúgy is rengetegen feketén dolgoznak, kevesebbre vannak bejelentve.
14
Én konkrétan pont ezeken nevettem
Csehországban dolgoztam,Romániából meg vannak ismerőseim
Csehországban keresnek többet kemény 50 ezer forintokkal úgy,hogy drágább a lakhatás azt én meg olyanokat olvasok itt,hogy micsoda német szint :D
Románia meg annyira fejlett,hogy kb mindgyik V4 országba megéri nekik dolgozni :D
15 vagyok
Hozzáteszem,hogy szlovákiai magyar vagyok szóval Magyarországot nem ismerem teljesen,inkább a határmenti részeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!