Burgenland tartományban vagy Pozsonyban jobb élni? A vélemények nem igazán érdekelnek a tapasztalatok jobban.
Nagyon hasonló
Munkahelytől is sok minden függ
Úgy vettem észre hasonló
Egyébként nincs nagy különbség hogy melyiket valasztod mivel annyira közel vannak egymáshoz hogy siman tudsz ingázni egyik helyről a másikba.
Pozsonyban több a lehetőség viszont Burgenland nyugisabb és rosszabb munkákkal jobban tudzs keresni.
Hát Pozsonyba tutira nem mennék, akkor sokkal inkább Bécs, ami ott van egy órára.
Amikor Bécsben dolgoztam, voltak kollegák akik Pozsonyból jártak be, aztán pár hónap után mind átköltözött Bécsbe - azt mondták, hogy nekik így sokkal jobban bejön.
Hasonló a kettő
Inkább életstílusra van különbség,Burgenland sokkal vidékiesebb, Pozsony meg a térségben nagyvárosnak számít
De amúgy szinte mindegy melyikben élsz mert annyira közel vannak egymáshoz,hogy simán tudsz ingázni
Sok szlovák jár át Burgenlandba és fordítva is igaz
Burgenland vidék, Pozsony nagyváros.
Továbbá Burgenland jobb módú.
Nem feltétlen mondanám,hogy Burgenland látványosan jobb módú
Inkább úgy mondanám,hogy eléggé másabb a kettő és nehéz összehasonlítani
Burgenland vidékiesebb és sokkal nyugodtabb,Pozsony meg egy nagyváros amit sok kisebb város vesz körbe
Ez munkától is függ,albérlettől stb
Szerintem egy átlag munkás Burgenlandban jobban kijön viszont Pozsonyban több lehetőség van mert főváros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!