Tényleg 9 font a Lútoni Pretbe a szendvics egy naranccsal?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 12:49
11/52 anonim válasza:
Mennyiből akarsz kijönni? Mi az úticélod?
12/52 A kérdező kommentje:
Egyik spanomhoz jövök ki novemberben. Munka keresés ügyben
2020. ápr. 25. 14:32
13/52 anonim válasza:
De miért fontos pont a reptéren kaját venni?
14/52 anonim válasza:
Vigyel egy ures fel literes asvanyvizes palackot (telit nem lehet bevinni a repteren), mosdoban megtoltod vizzel.
15/52 A kérdező kommentje:
Ismerőseim azt mondtak hogy a pretbe beszélnek magyarul is. Meg korai a reggeli 6 os indulás Ferihegyről
2020. ápr. 25. 16:04
16/52 anonim válasza:
Én is jártam ki annak idején mosogatni. De én mindig pufit ettem, az olcsó és telít. Meg ahogy már megírták, iszol csapvizet az ingyen van
17/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Tulajdonképpen én is konyhai munkát keresek kint.
Neked mik voltak a tapasztalataid? Az angolok tényleg savanyuak?
2020. ápr. 25. 16:43
18/52 anonim válasza:
A WHSmith egy könyvesbolt, de árul szendvicseket is. Szokott lenni meal deal. Ez azt jelenti, hogy ha ki van írva, hogy mea deal: £4 akkor te veszel egy szendvicset £3.50, egy üdítőt £1.20,és egy nasit £1.00 és a £5.50 helyett fizetsz £4-et.ezzel nagyon jól lehet spórolni. A Pret szendvicsi amúgy is túlárazottak. A gyümölcsök még inkább. Inkább tényleg otthonról vigyél.
19/52 A kérdező kommentje:
Az már kicsit jobban hangzik de így is majdnem 1500 forint! Hogy lehet ennyit elkérni érte ?
2020. ápr. 25. 17:40
20/52 anonim válasza:
"Hogy lehet ennyit elkérni érte ?"
Úgy, hogy ennyit is megadnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!