Angliai au pairkedés - mennyire elég a heti 70-100 font zsebpénz?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet belőle utazgatni? Mennyibe kerülnek a vonatjegyek átlagban, pl London-Liverpool távban? Kisebb távolság is jó példának, csak kíváncsi vagyok, mihez viszonyítsak.2018. jún. 4. 08:32
1/4 anonim válasza:
Heti 70-100 gbp zsebpénz úgy hogy a szállás, kaja nincs benne, jó kis pénz.Liverpoolból ritkán fogsz Londonba menni, a távolság miatt. Angliában a vonat a legdrágább. Busszal akár 20 fonttért is megjárhatod oda-vissza. Egyébként a neten fent van mindennek az ára.
2/4 A kérdező kommentje:
20 fontért? Wow, ez tök szuper :) Utánanézek, köszi. Pár éve Svajcban au pairkedtem, de ott pont az volt a bajom, hogy az összes zsebpénzem elment kb pár utazgatásra, olyan drága volt. Remélem akkor Angliában nem ez a helyzet.
2018. jún. 4. 09:56
3/4 anonim válasza:
80 fontot kaptam 15 évvel ezelött és úgy tényleg csak arra volt elég, hogy belépöjegy, vonatjegy, és kaja a hétvégén legyen.
4/4 anonim válasza:
Arra pont elég hogy tudj utazgatni meg kajára, szuvenírre stb. Olyan 40 font körül ki lehet fogni egyébként a vonatot, de a busz valóban olcsó. Liverpool olyan 2 és fél-3 óra Londonbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!