Mennyi forintot érdemes váltani egy 4 napos londoni útnak?
Tudom, hogy ez egyéntől függ, de nem vagyok tisztában az londoni árakkal és a fonttal...
Amire költeni szeretnék: étkezés, egy-két múzeum, kocsma/pub, szuvenírek, szóval ilyen turistás dolgok...
Múzeumok általában ingyenesek. :)
A tömegközlekedés, meg úgy minden jóval drágább mint Magyarországon. Válts mondjuk 40.000 forintot, abból ki kell jönnöd...
Múzeumok ingyenesek.
Ami nem annak az árait megtalálod a neten (Madame tussaud. london eyes stb)
kocsma árak ha ott akarsz enni, akkor 1 főre 10 fonttól számolhatsz. A legolcsóbb kaja a burger az olyan 7-8 font körül van. Szuvenírek 1 fonttól a csillagos égig a határ. Étkezés is függ, hogy hol és mit eszel. Egy jó kis kebab már 4-5 fonttól megy. De van meki ahol a sima burger 99 penny. De étteremben is lehet enni, ott átlagosan 13 -15 fonttól mennek az árak. London nem olcsó. Ha nem tudod mennyi pénzt vigyél akkor legyen nálad bankkártya.
Én is kevésnek találom a napi 10.000Ft-ot.
Kezdésnek ha nem hamburgert eszel abédre ami £7-10, hanem valami más főételt akarsz az $15-nál kezdődik.
írtad, hogy mennél kocsmába is. Egy sör is £5-7-nál kezdődik és gondolom akkor már megkóstolsz 1-2 félét. Fish and Chipset is megszokta kóstolni mindenki azis £5 körül van londonban. Szuvenír is elég drága, akár csak a tömegközlekedés.
Köszönöm a válaszokat!
50 ezer forintot terveztem vinni, de így egy kicsit még bővítem a keretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!