Tényleg 9 font a Lútoni Pretbe a szendvics egy naranccsal?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 12:49
1/52 anonim válasza:
Ha azt mondod h take avay akkor ocsóbb! Utána nyugodtan leülhetsz, nem nézi senki
2/52 anonim válasza:
A világ arról szól, amíg iskolába jársz, megpróbálsz a lehető legtöbbet magadba szívni. Habarcsról, tégláról, miegymásról. A fene tudja te hova jártál.
Utána meg arról szól, hogy eldöntöd, neked mi a jó, és megér-e annyit.
Megjegyzem, vannak emberek, akik tudományos fokozatig viszik és nem a szendvicsekkel foglalkoznak.
3/52 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Hallottam hogy nagyon drága kint az étel. Vagy vinnem kene szendvicset itthonról? Vagy elveszik a határon ?
2020. ápr. 25. 13:06
5/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm de sajnos nehezen olvasható és annyira nem beszélek angolul.
Lehet mégis otthonról kene vinni. Leülhetek vajon megenni a sajátomat? Ki küldenek?
2020. ápr. 25. 13:15
6/52 anonim válasza:
A reptéren megeheted a szendvicsedet. Sztem otthon 40 forintból összeraksz egyet
7/52 anonim válasza:
9 fontba nem kerül egy repülőjegy sem
8/52 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnak olyan helyet mondani ahol olcsón lehet üdítőt venni?
Mert a 9 font nagyon sok
2020. ápr. 25. 13:39
9/52 anonim válasza:
Sztem a tescoban kapsz, néha kuponjuk is van
10/52 A kérdező kommentje:
Van Tescó bent a reptéren is? Ilyen letépős kupont hol lehet kapni?
2020. ápr. 25. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!