Volt már valaki Angliában au pair? Az utazások mennyire költségesek,75 font heti zsebpénzből lehet valamennyit félretenni?
Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon kevésnek tűnik..2018. jún. 11. 10:56
1/12 anonim válasza:
Félretenni semmit. A 75 font szó szerint zsebpénz. Nem megelhetésre van. Utazas drága, pláne vonattal. De van busz is, az olcsóbb országon belül. A vonaton is ki lehet fogni jó árat néha.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor még jó is, hogy nemet mondtam rá, mert ez tényleg semmi :D
2018. jún. 11. 12:57
3/12 D. Brasco válasza:
Ebből kb 2 popcornra meg egy mozijegyre futja,nem higy félretenni belőle....
4/12 anonim válasza:
Hiába mobdasz rá nemet, máshol sem több ez. Ugyanis az aupairkedés nem munkaviszony. Zsebpénz jár erte, nem fizetés.
5/12 anonim válasza:
Attól függ melyik város. Én Londonban is sétáltam sokat, de egy napi jegy ára £4.5. Más városokba átugrani kb 10 font. Kaját meg szállást kapsz, így arra nem kell költeni. Szerintem megéri. Máshol is kb ennyit fizetnek, hacsak nem a királyi családhoz mész.
6/12 A kérdező kommentje:
Azért máshol többet szoktak, akár 120 fontot is. Annyiért mentem volna egy másik családhoz, csak ők közben találtak valakit :/ 100-120 fontért már vállalnám, kevesebbért biztos nem. Oké, hogy ez elvileg csak zsebpénz, de szerintem ez akkor is munkának számít és fizessenek is meg annyira.
2018. jún. 11. 14:13
7/12 anonim válasza:
szerinted munka, a törvény szerint meg nem az. ennyi. nem kell annyit adniuk amiből megélsz. mindent kapsz. szállást, kaját. sok helyen a család autója is rendelkezésre áll. emellé nem tudom mit akarsz még. az aupairkedés egy ország megismerése, nyelvtanulás a célja, nem az hogy milliókat tegyél félre
8/12 A kérdező kommentje:
#7 75 font akkor is kevés. Főleg úgy, hogy nekem nyelvsulit sem kéne fizetniük, mert angolul már tudok, csak a család másik beszélt nyelvét gyakorolnám, és mivel nincs még jogsim, a kocsit se használnám.
2018. jún. 11. 18:03
9/12 anonim válasza:
Én Londonban vagyok au pair, írj rám nyugodtan.
75 zsebpénznek iszonyú kevés. 90 legyen az alsó határ. De ki lehet egészíteni bébiszitterkedéssel, takarítással, stb. Főleg ha a család segítőkész és beajánlanak ismerősöknek.
10/12 A kérdező kommentje:
Most olyan családhoz megyek végülis, ahol 120 fontot fizetnek hetente :) Hétvégék itt is szabadok, automata kocsit + üzemanyag rövidebb távokra bármikor használhatok, 5 nap fizetett pihi a 2 hónap során, és 2 hétre nyaralni is mennek amikor enyém lesz a ház. Tök jó :) Ja és London mellett élnek közvetlen, szóval onnan olcsón el is lehet jutni bárhova az országban.
2018. jún. 14. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!