Kezdőoldal » Utazás » Európa » 19 évt hova lehet besorolni?

19 évt hova lehet besorolni?

Figyelt kérdés

19 évesen végzek itt egy középiskolába. Innen külföldön szeretnék kimenni 1 évre vagy talán egyetemen tanulni is.

Már én döntöm el,ugye?

Egyébként nem vagyok túl okos,se talpra eset,de már nyíltabb vagyok és nem félek segítséget kérni. A beszédhibám és a mentális betegségeim miadt húzódtam vissza,de megakarom alapozni a jövőm. Jelenleg 16 éves vagyok.

Kérlek ne szóljatok le.

2020. márc. 21. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
persze hogy kimehetsz, amikor bécsbe jöttem egyetemre, apám nagy segítőkészen bepakolt valami nagymagyarok bécsi facebook-csoportjába, ott ezzel a szr helyesírással és összefüggéstelen mondattöredékekkel te lehetsz a Tudományos Akadémia... téged 19 évesen a feketén mosogatók közé totál simán be lehet majd sorolni
2020. márc. 22. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó, hát mentségére legyen mondva, bevallotta, hogy nem túl okos...
2020. márc. 22. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

És kitől kapja azt a mentséget? Mit ér vele?

Kérdező, a felelős viselkedés pusztán azért szükséges, mert ez a garancia a normális létre. Felelős az a viselkedés, amikor ki tudod számítani döntéseid hatását, de legalábbis irányát. Ha nem tudod, az felelőtlenség.

Kiszámítani azt tudja az ember, amit ismer. Vagy megtanulta, vagy megtapasztalta. Az egyedüllét drasztikusan más, mint az otthoni élet. Otthon az ember szabadabb, mert valahol a legmélyén tudja, ha valami nagyon rosszul sül el, akkor is otthon van. Nagyon nagy baj nem lehet. Ám ha ugyanez nem otthon történik, pláne idegen országban, akkor csak saját magadra számíthatsz. Amikor semmi baj nem volt, tudtál rosszul dönteni, a baj ebből lett. A bajban majd tudsz jól, vagy még nagyobbat hozol a saját fejedre? Nagyjából ezt kell mérlegelni.

Még valami. Értelmes ember felkészülten megy ki és azért, mert tudja, itthonhoz képest ott jobban fog boldogulni. Neked még nem lesz "itthonhoz képest". Miért is mennél? Brahiból? vagy mert mások is? Pár év tapasztalat itt, és ha még mindig an ok és cél, akkor lehet. Akkor lehet érdemes.

És még valami. Kérheted, leszólnak. Az ostobák. Értelmes ember legfeljebb tájékoztat, hogy máshogy kellet volna kérdezni. Tehát nem kell ilyent kérned. És aki leszól,azonnal lapozd nyugodtan. Hasznos dolgot nem fogsz találni benne.

2020. márc. 22. 15:40
 14/14 anonim válasza:

Ha nem tudni magyar, hogy akarmi masik nyelv beszelni.

Fogalmad sincs, hogy mennyi elinteznivaloval jar az, ha te külföldön akarsz elni.

Nem ugy megy am, hogy kimesz,kapkodnak erted a cegek, meg majd valaki elintezi a hivatalos dolgokat.

Es biza meg mindig sokan kepzelik, hogy külföldön kolbaszbol van a kerites... hat hatalmasat tevednek.

2020. márc. 25. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!