Hóvá érdemes elmenni nyaralni?
Figyelt kérdés
2-3 napra szeretnék elmenni nyaralni csak azt nem tudom hogy hová! Olyan helyre gondoltam ami nem túl drága!
29 éves vagyok és sajnos idáig még egyszer nem volt lehetőségem nyaralni, de most szívesen elmennék egy tengerpartra!
2018. júl. 29. 09:11
1/4 anonim válasza:
Ha két három napra, akkor Horvátország.
2/4 anonim válasza:
Legolcsóbban valóban egy horvát nyaralással jössz ki. Érdemes közelebbi úticélt belőni pl. Crikvenica, Novi Vinodolski, Krk sziget és ezek környéke.
De a szlovén tengerpart is szóba jöhet: Piran, Portoroz
3/4 anonim válasza:
Ha ilyen rövid időre akkor tényleg horvát, bár én még nem voltam ott. Amúgy repülővel esetleg még olasz, vannak olcsó helyek, de veszélyes lehet (migránsok).
4/4 anonim válasza:
"2-3 napra szeretnék elmenni nyaralni "
Azt nem nyaralásnak hívják, hanem villámlátogatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!