Ki hová megy idén nyaralni? (Főképp fiatal párok válaszát várom)
Mi huszonéves jegyespár vagyunk. Szóba jött vonatos kiruccanás is pár napra (Szlovénia, stb), de ebben a szervezkedésben nagyon tapasztalatlanok vagyunk és túl sok ötletünk sincs.
Milyen úticélt ajánlanátok, akár belföldön, akár a közelebbi országokban?
Köszönöm!
21/L
Igaz, bocsi.
Általában 3 napra megyünk belföldön, és úgy osztjuk be, hogy 1 nap városnézés, 1-1,5 nap strand.
Fiatalnak fiatal vagyok, de nem "pár", hanem egyedül vagyok. :D De én Barcelonába megyek, igaz nem nyáron, hanem szeptemberben.
19/L
Mi Plitvicei-tavakat beszéltük, de pont most olvastam hogy drágulnak a belépők. Valószínűbb hogy Románia lesz, rokonlátogatással egybekötve.
Belföldön Eger környéke a kedvencünk.
Horvátország: Rijeka, Split, Trogir, Dubrovnik. Mindenhol érdemes várost nézni, és lehet strandolni is.
Szlovénia: Ljubljanát egy nap alatt meg lehet nézni, nem olyan nagy város. Utána meg busszal el lehet utazni a Bled-i vagy Bohinj-i tóhoz.
Szintén Szolovénia: a tengerparton levő Piran egy kis gyöngyszem. A rövid Szlovén tergerparthoz közel van Trieste, Olaszországban. Busszal ál lehet menni.
Ausztria: Salzkammerguti tavak + Salzburg. Klagenfurt + Vörth-i tó.
Nyáron Balcsi, augusztusban 4-5 nap Adria (Horvátország)
Ősszel valószínű Florida és USA 2-3 hét.
Sikerült már választanotok?
Csak mert tudnék egy jó ajánlatot! HA érdekel írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!