Ti mit csináltok a júniusi, júliusi folalással? (Aki már foglalt)
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 18:10
11/15 anonim válasza:
Szállodai recepciós vagyok, nálunk már több mit 800 vendégéj lemondás van. Nem hogy júniusi, de még októberi is jött külön koronavírusra hivatkozva.
12/15 anonim válasza:
Jelenleg a légitársaság felajánlja a járat módosítás illetve a fizetett összeg 1 évre érvényes vocherre váltását. Mindezt szeptemberig. Tehát ha mégsem utazhatok juliusban, gond nélkül kérhetem a vochert és majd utazom, ha lehet.
14/15 anonim válasza:
Kedves 9-es, akármennyire is kegyetlenül hangzik, de nem zárhatod be a világot addig, amíg meg nem jelenik a vakcina, mert a világgazdaság akkora ütést kap (már most kezdődik), hogy soha nem heveri ki. És akkor a vírus lesz a legkisebb problémánk. Megéri?
15/15 anonim válasza:
Június végére meg július elejére van jegyem. Én próbalok bizni és pozitívan gondolkodni, nagyon remélem, hogy addigra valamennyire helyre áll minden. Végtelenségig nem tarthatnak a zárak. Már a tavaszi repjegyeket elcseréltettem a vírus miatt,hát remélem a nyáriakat nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!