Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizzairnél foglaltabb r....

Wizzairnél foglaltabb r. jegyet. Mára viszont olcsóbb a jegy. Az elsőre foglalt jegy még nincs kifizetve, ill. a 2. foglalást már meg is csináltam az új árral. Lehet valami gubanc?

Figyelt kérdés

Ez esetben a másikat csak hagyjam, hogy automatikusan törlődjön? Vagy lehet ebből bármilyen gond?

2. fogalalást követően kiírta, hogy hiba (dupla foglalás), ettől függetlenül sikerült a foglalás és a kódot is megkaptam

2012. dec. 1. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Mi az hogy nincs kifizetve? Átutalásos? :) Szerintem nem gond, fizesd ki azt, amelyiket akarod. Bár átutalással drága a jegy, mert foglalási díjat is kell fizetni. Én wizzair kártyával fizetném az biztos, úgy nincs foglalási díj se és még olcsóbb ezáltal.
2012. dec. 1. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincs wizz.kartyam, igen atutalasos, ma 5ig kellene inteznem az elsore foglalt jegynek a kifizeteset, de igy figyelmen kivul hagyom. koszi a gyors valaszt:)
2012. dec. 1. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ja, csak a Wizzair kártyának van éves díja, ami ha nem repülsz évente 6-7 alkalommal, akkor nem hozza be az árát. Aki alkalmanként repül csak, annak az 1100 Ft-os banki átutalás díja jobban megéri.
2012. dec. 1. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát a wizzair kártyánál jobban biztosan nem éri meg az utalás. Ugyanis azzal ingyenes a foglalási díj, átutalással meg 1100Ft. A 0 kisebb, mint az 1100. :-))
2012. dec. 1. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy átutalás vagy kártya témához a Malév csőd után szerintem mindenki megtanulhatott egy-két dolgot:

a légitársaságok néha csődbe mennek

ha kártyával fizeted a jegyet akkor ez téged nem érint, védve vagy

Aki kártyával vette a malév jegyét az visszakapta a pénzét, aki máshogy az meg talán még most is futhat a pénze után. Szóval átutalás emiatt kicsit rizikósabb.

2012. dec. 1. 13:27
 6/7 anonim válasza:
Átutalási díjat mikor kell fizetni? Utaláskor automatikusan lejön arról a számláról, amiről utalom?
2013. jún. 13. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen átutalási díjat szeretnél fizetni? A bankod nyilván levonja amit kell mint minden más utalásnál is.

Amúgy változott a rendszer, előző hozzászolásoknál még igaz volt, hogy csakis wizz kártyával érdemes a wizzairnél repjegyet venni(a kártya díjas beszólás is hülyeség volt, mert egyetlen út alatt több volt a haszon mint az éves kártyadíj) , mert úgy a legolcsóbb. Azóta sajnos változtattak, így jelenleg teljesen mindegy, hogy átutalással vagy milyen kártyával veszi valaki a jegyet. Bár a kártyás vétel továbbra is javasolt, hiszen egy csőd esetén úgy védettebb vagy egy átutalásos fizetéshez képest. De hogy a kártya wizz vagy sem, az már teljesen mindegy. Sajnos... :-(

2013. jún. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!