Wizzairnél foglaltabb r. jegyet. Mára viszont olcsóbb a jegy. Az elsőre foglalt jegy még nincs kifizetve, ill. a 2. foglalást már meg is csináltam az új árral. Lehet valami gubanc?
Ez esetben a másikat csak hagyjam, hogy automatikusan törlődjön? Vagy lehet ebből bármilyen gond?
2. fogalalást követően kiírta, hogy hiba (dupla foglalás), ettől függetlenül sikerült a foglalás és a kódot is megkaptam
Amúgy átutalás vagy kártya témához a Malév csőd után szerintem mindenki megtanulhatott egy-két dolgot:
a légitársaságok néha csődbe mennek
ha kártyával fizeted a jegyet akkor ez téged nem érint, védve vagy
Aki kártyával vette a malév jegyét az visszakapta a pénzét, aki máshogy az meg talán még most is futhat a pénze után. Szóval átutalás emiatt kicsit rizikósabb.
Milyen átutalási díjat szeretnél fizetni? A bankod nyilván levonja amit kell mint minden más utalásnál is.
Amúgy változott a rendszer, előző hozzászolásoknál még igaz volt, hogy csakis wizz kártyával érdemes a wizzairnél repjegyet venni(a kártya díjas beszólás is hülyeség volt, mert egyetlen út alatt több volt a haszon mint az éves kártyadíj) , mert úgy a legolcsóbb. Azóta sajnos változtattak, így jelenleg teljesen mindegy, hogy átutalással vagy milyen kártyával veszi valaki a jegyet. Bár a kártyás vétel továbbra is javasolt, hiszen egy csőd esetén úgy védettebb vagy egy átutalásos fizetéshez képest. De hogy a kártya wizz vagy sem, az már teljesen mindegy. Sajnos... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!