Foglalt már valaki Ryanair-es akciós járatra utat? Sikerült?
Szia,
én nagyon sokszor repültem már velük,ez az összeg az alapárra vonatkozik.Ha ehhez még kérsz csomagot,elsőbbségi beszállást az ehhez jön hozzá.
Ezek a jegyek mindig korlátozott számban vannak,meghatározott időszakra,úgyhogy jól körül kell nézni.
Nekem már volt olyan-nem egyszer-hogy 1000 ft körül utaztam velük(+feladott poggyász).
Fontos,hogy vissza soha semmit nem utalnak,annyi az ár,amely a legvégső fizetési oldalon fel van tüntetve.
Az első válaszolónak csak részben van igaza, mert a feladott csomag díja valóban nincs benne, de illetéket, adminisztrációs díjat nem feltétlen kell külön ráfizetni.
Én már többször utaztam a nyár folyamán párszáz forintért és ismerősöknek, családtagoknak is többször vettem olcsó jegyet.
Első lépésként azt javaslom, hogy szerezz be egy Prepaid Mastercard-ot. Ha ezzel fizetsz, akkor a 4.000,- Ft/fő adminisztrációs díj kapásból nem jön rá az árra. Ami nekem van, annak 10,- Euró az éves díja, de ez már az első vásárláskor megtérül.
Amik a főoldalon vannak árak, azok azt jelentik, hogy van olyan áron jegy, de lehet, hogy csak összesen 1 db, így azokkal ott nem nagyon kell foglalkozni. Vannak olyan úticélok, ahová eddig rendszeresen voltak nagyon olcsó vagy olcsó jegyek (pl. Bergamo, Brüsszel, Róma), de a többi helyre is ki lehet fogni 10e Ft körül oda-vissza.
Ezek az olcsó jegyek általában 1-2 hónappal előre szoktak megjelenni, de az árak folyamatosan változnak. Ha tudod, hogy nagyjából mikor akarsz menni akkor azt javaslom, hogy 2-3 hónappal korábban kezd el nézegetni az árakat és 3 naponta nézz rá, hogy mi a helyzet. Pl. 2 hete vettem jegyet ismerősöknek, hétfőn még 10.000,- felett lett volna, de csütörtökön már 260,- (!) Ft-ért sikerült venni.
Hétvégére általában kevesebb olcsóbb jegy van, mint hétköznapra így azok gyorsabban el is szoktak fogyni. A dátumot illetően érdemes rugalmasnak lenni, én mindig több hetet végignézek és az utazás időpontját ahhoz igazítom, hogy mikorra van olcsó jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!