A Ryanairnél már tényleg csak egy, azaz egy poggyászom lehet ingyenesen a gépre, amit felviszek?
Németországból jövök majd haza, és meglepődve látom a kiírást. Többször repültem már, de mindig volt kézipoggyászom ÉS egy retikülöm. Most azt is nyomjam be a kis bőröndbe (=kézipoggyász)?
Köszi
de mit akarsz felbinni a gépen akarsz sminkelni vagy mi?
mert ha 20 órát repülnél valahova elhiszem h szükséged lenne vmire,de N.o itt van.
Hát akkor eddig tényleg szerencsém volt...mert én emlékszem, hogy volt olyan, hogy külön takarót lehetett vinni, fényképezőt, laptopot...arról nem is beszélve, h senkiben fel sem merült, h amit a duty-freeben vettem, azt is belecsomagoljam a kézipoggyászba. (utaztam AirLingussal, Jet2-val, sztem Ryanairrel is, amik fapadosak)
Dehogy akarok sminkelni :D de mivel nem lesz feladott poggyászom, csak kézi, ezért jó lenne, ha mondjuk az útlevelemet, nem a mini bőröndből kéne előbányászni...
Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!