Aki mar jart es evett vasarolt spanyolorszagban, szerinted is a spanyolok nem tudnak jo kenyeret csinalni?
“ A közelmúltban Toszkánában fejtette ki a fülem hallatára egy öreglány, hogy "ezek az olaszok nem tudnak normális pizzát készíteni, mert meg sem közelíti azt amit a Laci-büfében készítenek Mezőtúron".”
Lehet el kéne látogassunk Mezőtúrra pizzázni XD
Látom, hogy nagy sikere van a "Mezőtúrnak".
Akkor leírom a folytatását is.
Ugyanis volt még egy dobása az öreglánynak és a hasonló barátnőjének.
Ugyanis a Montecatiniben lévő elegáns szálloda éttermében kiverték a palávert mert milyen dolog az, hogy a vasárnapi ebédnél nincsen húsleves és rántott hús krumplival.
(Ennyit a honfitársainkról.)
#13, ne szívass! XD
Kérek még sztorikat!
A barátnőmmel pont a szomszédos asztalnál ültünk az étkezésekkor, és nem lehetett nem meghallani.
Azóta is néha felemlegetjük itthon.
:)
Fu se zsemle, se Pick szalami.... micsoda nepseg ez a spanyol tenyleg. Figyelj, 10 evig eltem Spanyolorszagban, es tok jol tuleltem zsemle es pick szalami nelkul. Amugy kepzeld, kifli sincs ott. Es meg Turo Rudi sem. Ezek helyett millio mas isteni finom termekeik vannak. Az egy dolog, hogy nem a te izlesednek megfelelo, vagy pedig nem tudom hol es mit vettel, hogy ennyire undorodva beszelsz rola.
Aki mindenhol a magyar izeket keresi kulfoldon, az maradjon otthon inkabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!