Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországban (főleg...

Spanyolországban (főleg Madridban) élők! Mik a legfontosabb dolgok, amiket tudnom kell a spanyolok kultúrájáról, szokásairól, ha hosszabb ideig ott fogok élni?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok: ünnepek (milyen saját ünnepeik vannak illetve hogyan ünneplik azokat, amiket mi is megtartunk, pl. karácsony, húsvét), illemszabályok (mi az, ami itthon megszokott, ott meg hülyének néznek miatta vagy fordítva), népszerű szabadidős tevékenységek, népszerű ételek, stb. Jövő hónapban megyek ki egy évre, és szeretnék minél többet tudni az ottani szokásokról. Időjárásról, közlekedésről, árakról stb. már tájékozódtam, most konkrétan a kultúra érdekel.
2010. dec. 20. 14:15
 1/3 anonim válasza:
én jelenleg marokkoban élek és anyit tudok hogy jol dontottél hogy oda koltoztél mert nagyon jo emberek vannak ott tudod a nyelvuket beszélni? ha igen akkor nem lehet gondod de ha nem akkor sem nagy baj mert valamijen szinten ugy is megtanulod késobb. sok sikert kivanok.
2010. dec. 22. 18:55
 2/3 anonim válasza:
naluk is karacsony a karacsony ugy mint magyarban szerintem
2010. dec. 22. 18:57
 3/3 Spanyol Portál válasza:

Több spanyol szokásról olvashatsz a www.spanyolportal.hu oldalon, pl.:

Éjszaka ébrednek a spanyolok : [link]

2011. jan. 7. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!