Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki mar jart es evett vasarolt...

Aki mar jart es evett vasarolt spanyolorszagban, szerinted is a spanyolok nem tudnak jo kenyeret csinalni?

Figyelt kérdés
Amit aruhazakban kapni meg sem kozeliti a magyar kenyeret. Zsemlejuk sincs. A "legehetobb" szerintem ott a baguette, kenyer helyett is azt vettem inkabb.
2019. dec. 22. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen jó a spanyol koszt, a kenyérfélék is.
2019. dec. 22. 14:41
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

" meg sem kozeliti a magyar kenyeret"

Remélem, ezzel nem azt akarod mondani, hogy a magyar kenyér igazán jó? Másrészt a zsömle sem kötelezö valami, én pl. mindig is utáltam, eszembe sem jut hiányolni!

2019. dec. 22. 14:43
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Látod, mennyire szép a világ? Én egy spanyol Mercadona után szoktam úgy fikázni a teljes magyar árukészletet, mint ahogy te most nekiláttál a spanyolnak.

Teszem ezt azért, mert hihetetlen finomak a ropogós keknyereik, imádom a chorizzojukat, a sajtjaikat, a friss zöldségeiket és a 2 euróért adott boraikat.

Hazáig szoktuk megenni őket.

Épp dordítva látom, mint te.

De ez nem baj, neked valódszínáleg magyarország való a gagyi kenyerekkel, nekem meg a spanyol...

2019. dec. 22. 14:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, finom szalamijuk sincs! A picknel finomabbat meg sehol nem ettem!
2019. dec. 22. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Én meg a paellát jobban szeretem mint a rizibizit. Na bumm.
2019. dec. 22. 15:17
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Három hétig kint éltem egy spanyol családnál, abszolút meg voltam elégedve a helyi pékárukkal.

Amúgy nekem sose ízlett annyira a Pick szalámi. Nálam könnyű felülmúlni.

2019. dec. 22. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Te hol vásároltál? Valami budget üzletben? Amúgy csak sajnálni tudlak, ha szerinted a pick téliszaláminál nincs jobb a világon, mert az kb a középkategória alja, ezerszer jobb minőségű, nem csak spanyol szalámik léteznek
2019. dec. 22. 15:27
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

A Pick szintén csak MO-n minöség, máshol nem éppen, ugyanúgy, ahogy a magyar kenyér, stb sem.

Ez kb olyan kérdés, mint amikor valaki Németországban, Franciaországban, Hollandiában trappista sajtot keres, mert szerinte csak az jó!

A spanyol ételek meg kategóriákkal jobbak, a szalámi/kolbászfélék is, meg a pékáruk is, a zöldségfélékröl nem is beszélve!

2019. dec. 22. 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

"a spanyolok nem tudnak jo kenyeret csinalni"

Hát honnan is tudnának??

A közelmúltban Toszkánában fejtette ki a fülem hallatára egy öreglány, hogy "ezek az olaszok nem tudnak normális pizzát készíteni, mert meg sem közelíti azt amit a Laci-büfében készítenek Mezőtúron".

Bocs, de nem a nagyanyád volt??!

2019. dec. 22. 19:55
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok a spanyol konyha legnagyobb rajongója, de könyörgöm, magyar kenyér, meg Pick szalámi? Nem arról van szó, a hétköznapokbn el lehet velük lenni, de a sima olcsó magyar fehér kenyér kimondottan hulladék.
2019. dec. 23. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!