Kezdőoldal » Utazás » Európa » Járt már valaki Spanyolországb...

Járt már valaki Spanyolországban? Vagy valamilyen spanyol nyelvterületen? Milyen volt a benyomás? Milyenek a spanyolok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! E tanévben kezdtem el spanyolul tanulni, nagyon jó tanárunk van, és nagyon érdekel ez az egész. Főképp az, hogy tényleg olyan életvidámak, segítőkészek a spanyolok.? Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)

2015. márc. 18. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Néhányszor ilyen-olyan okból, képzés, konferencia, rövidebb meló, stb. Valóban pörgős, életvidám, mediterrán népség, és a nagyvárosaik nagyon szépek. Motivált is voltam, hogy megtanuljak spanyolul (ráadásul fontos ENSZ nyelv is), de aztán elfogytam a kezdeti leckék után. Hajrá!

25/F

2015. márc. 18. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Neked is sok sikert, ha újrakezdenéd! :)
2015. márc. 18. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én délen lakom, lusták mint a fene. De amúgy kedvesek, lazák és barátságosak, csak ügyintézni ne kelljen, mert azzal ki tudnak készíteni. De az összes itteni magyar főleg erre panaszkodik, emellett azért jól érezzük magunkat.

Jó nyelv a spanyol, sok olyan külföldivel találkoztam aki második-harmadik nyelvként tanulta, úgyhogy hasznos is lesz.

2015. márc. 18. 21:20
 4/6 anonim válasza:
0%
nagyon rossz tele vannak arabokkal meg fegyveresekkel
2015. márc. 21. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
4: Te melyik részen laksz?
2015. márc. 21. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!