Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha tömegközlekedés akkor...

Ha tömegközlekedés akkor inkább Máv vagy Flixbus külföldre?

Figyelt kérdés
Ti melyikkel szerettek utazni inkább és miért ?

2019. dec. 8. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

Én a flicbuszt ajánlanám, ha időben veszed meg a jegyedet, 2.000 Ft-ból kijön egy út. Ráadásul 2,5 órát bármely buszon ki lehet bírni.

A máv egy életképtelen szarkupac, kár lenne támogatnod.

2019. dec. 10. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó!

Szerintem még az életben nem utaztál nemzetközi (nyugat-európai) vonaton.

Sőt "flicbusz"-on sem.

2019. dec. 11. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

a railjetek a közhiedelemmel ellentétben az öbb alá tartoznak, tehát közük nincs a magyarokhoz, csak kegyeskednek bejönni ebbe a lepra országba. kényelmes, biztonságos, megbízható, ha meg is csúszik a máv valami baromsága miatt, van rajta büfékocsi, benne víz (nyáron fontos, hogy ne száradj ki ha ottragadsz valahol), télen fűtés (meg talán nyáron is van kondi? vagy csak a fémtest tartja a hideget sokáig?) ja és tiszta, működik a wc, és kényelmes.

a busz ezzel szemben kicsi, ráz, pisilni nehéz, plusz víz nincs rajta, ha ottragad az autópályán, cs.szheted.

2019. dec. 14. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 10-essel

Nyugatra,északra és Horvátország felé MÁV,teljesen jók a kocsik stb

Keletre és Szerbia felé viszont busz

2020. máj. 19. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as

Sokáig én is így voltam de már nem,ha igazi lepratelep helyeket akarsz látni utazz el Dél-Amerikába és át fogod értékelni,hogy hol élsz hidd el

Borsodiként mondom,hogy Brazília vagy Paraguay legjobb részei itthon simán a koszfészek kategória lennének...

2020. máj. 19. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, épp Bécs felé az egyetlen, ahol a vasút a jobb. Minden más irányba jobb a Flixbus, Zágrábba, Belgrádba is.
2020. máj. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!