Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ajánljátok a FlixBusz járatokat?

Ajánljátok a FlixBusz járatokat?

Figyelt kérdés

Valakinek van velük tapasztalata?

Szoktak késni, tényleg működik a wifi, kényelmes stb?

2018. jún. 25. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Késés előfordul, az adott pályaudvaron ezt előre jelzik.

Kétszer utaztam, az egyik járat csúszott 20 percet, a másik percre pontosan indult.

Flixbusz-szal nem üzleti tárgyalásra utazik az ember, aznap elindulva, hanem ismerősökhöz vagy kirándulni, esetleg- ha fontos dolga van- előző nap.

Egyébként meglepően gyorsak, végig a legnagyobb megengedett sebességgel haladnak, annyi idő alatt Győrbe értem Prágából, mintha autóval jöttünk volna, egy-két pisiszünetet beiktatva.

Kényelmes-e? Ha ülnek melletted, előtted, mögötted, akkor egy picit azért már szűkös, legalábbis nekem 188 centiméterrel és 100 kg-mal az volt.

Ha kisebb vagy, nem lesz gond, de így is ki lehet bírni, főleg, ha sok hely van.

A WC-k működnek, bár szűkös a hely.

A WiFi csak Németországban működik, ha jól emlékszem, viszont mivel már az EU-ban szabadon mobilnetezhet az ember roaming költség nélkül, szerintem ez teljesen irreleváns.

2018. jún. 25. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, vállalhatóak. WC van, használható, ennek megfelelően kevés a megállás.

A kényelem tekintetében csatlakozom az előttem szólóhoz, hozzátéve, hogy aludni sem könnyű, ha ülnek az ember közelében, ami tömött járatokon megeshet.

A Wi-Fi Magyarországon és Romániában is működik.

2018. jún. 25. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:

En Lengyelorszagba megyek Pestrol

Tehat akkor nem lesz wifim? Mert a honlapon azt irja van wifi es en ugy gondoltam ez legalabb az unios orszagokra ervenyes

2018. jún. 25. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Arrafelé még nem jártam, a két országban, amit írtam, biztosan van wifi.

Nem látom be, máshol miért ne lenne. Ha azt írják, biztos van.

2018. jún. 26. 22:11
 5/5 Kamelas válasza:
Szia. Mi épp utazunk rajta Győr-Berlin vonalon, wifi jel van de csatlakoztatva nincs internet elérés. Aludni tényleg nem kell rajta, mert ordibálnak az emberek a buszon kb... Jah és igen, eleve késve érkezett.
2019. szept. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!