Kezdőoldal » Utazás » Európa » Flixbus lemondás visszautalja...

Flixbus lemondás visszautalja a pénzem? Többi lent

Figyelt kérdés

Foglaltam egy utat. De fizetni csak kb 10 perc után kezdtem.Majd mikor a fizetés végére értem, kiirta h lejárt a foglalasom. Ujrafoglaltam, és ez után láttam h két jegyem lett, azaz kétszer le is vette a pénzt.

Hát marha jo!

En kupont nem szeretnék kapni, a pénzem akarom vissza.

Tapasztalat?

Van akinek már visszautalta à pénzét ? Van esély rá, ha reklamalok?

2019. nov. 20. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy két jegyed lett, hisz egy jegy oda, egy jegy vissza. Vagy vissza már nem akarsz jönni? Egy pdfet küldenek, abba van minden foglalt út és jegy. Amúgy pénz vissza nem jár, kivéve ha az utazás miattuk hiúsúl meg. A flixbusz egyenlegedre megy a jóváírás amit később leutazhatsz.
2019. nov. 20. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Jajj dehogy így van! Mondom, azért vettem két jegyet, mert az első vételnél azt írta ki, h foglalása lejárt. Így újra kezdtem ugyanazt az utat megvenni.

Es végül le vonta 2 szer.

Holnap fel is hívom őket, olyan idegesítő!

Nem az én hibám!

Kuponnal mit csináljak ha nem kell??

2019. nov. 20. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Végső soron, ha csak kupont adnak, akkor add el a kupont.
2019. nov. 20. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel észszerű, ha ugyanarra a járatra két foglalásod van ugyanarra a névre, és kétszer nem tudsz egyszerre utazni, el kellene fogadniuk a visszatérítési igényedet (technikai hiba, lassú technikai folyamat miatti dupla foglalás).

Ezen a lapon írd le a visszatérítési igényedet:

[link]

2019. nov. 20. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az első tranzakció sikertelen volt, azaz nincs jegy, akkor csak zárolás történt, terhelés nem. A zárolást a bank terhelés hiányában 14-30 nap múlva feloldja.
2019. nov. 21. 08:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Történt terhelés, és két jegyem is lett.

Az a válaszuk, hogy mivel 2 perc telt el a két jegy megvétele között, ezért mindenféle díj nélkül visszautaljak az egyik foglalasom árát.

2019. nov. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!