Kell-e az USA-ba meghívólevél, ha egy hétre utaznánk ki anyukámmal a rokonainkhoz?
nem szukseges
ennek ellenere en mindig irok egyet, amikor a rokonaim jonnek engem ide meglatogatni
ezt altalaban meg is szoktak nezni, foleg, hgoy idos szuleim nem beszelnek angolul, ilyenkor csak odanyujtjak a papirt a bevandorlasi tisztnek, az elolvassa es ujjlenyomat/foto utan engedi is oket tovabb
egy kinyomtatott email is megteszi.
hivatalosan nem kell, szóval nem kell aláírni sem kézzel.
ha azt oraadjátok beléptetéskor az immigration officernek, lehet nem is nagyon kérdezgetnek.
annyit szoktak kérdezni higy " business or pleasure? "
erre pleasute a válasz.
még megkérdezik hol fogsz lakni, meddig maradsz. mondod hogy rokonoknál, és várost nézel. megmondod mikor megy vissza a repcsid, esetleg mutatod a foglalási papírt, ha hadilábon állsz az angollal
Dear Sir or Madam,
Please note that my parents, Gipsz Jakab and Gipsz Jakabne, are coming to visit me from June 1 - June 20. They will stay at my place at 123 Some Street, City, State, and I will provide for them during their stay.
If you have any questions, please do not hesitate to call me at my cell number: 310-555-5555.
Best regards,
Alairas
En ezt szoktam nekik elkuldeni emailben. En mondjuk kinyomtatom, alairom kezzel, bescannelem es azt kuldom el emailben, de ha nyomtatott alairassal van, szerintem azt is elfogadjak. A lenyeg, hogy az elerhetoseg ott legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!