Pontosan mi kell ahhoz hogy valaki meg kapja a vízumot?
Figyelt kérdés
Egy éve ismertem meg a páromat egy társkereső oldalon pontosabban a planetromeon .
Mivel már egy éve vagyunk együtt és nagyon nagyon ritkán látjuk egymást 4-5 havonta látjuk egymást és akkor se mindig jön össze.
Megbeszéltük hogy vagy ő költözik vagy én de mivel még nekem ott van a suli így én nem tudok menni.
Columbiai származású a párom viszont nagyon szeretne vízumot .
Pontosan ehhez mi is kellene ? Hogyan tudom elintézni neki .?
Utána olvastam és kell egy bizonyos meghívó levél ?Igazából fogalmam sincs ehhez mi kell
Tudtok segíteni?
2017. júl. 30. 15:23
1/3 anonim válasza:
El tudod tartani? Hol laknátok? A vízumot nem osztogatják könnyen, ingyenélő van így is épp elég az országban.
3/3 anonim válasza:
Ezt helyi magyar kovetsegen kell kerdezni.Azt hiszem, van kovetseg Bogotaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!