Kit hívjak fel orosz meghívó levéllel kapcsolatban?
Egyik ismerősöm jönne Magyarországra (orosz) és kéne neki meghívó levelet küldenem. De fogalmam sincs, hogy ez hogy működik, vagy mi a menete.
Felhívtam a magyarországi orosz nagykövetséget, de azt mondták, hogy hívjam a magyarokat.
Viszont fogalmam sincs, hogy kit kéne felhívni.
Előre is köszi a segítséget.
Esetleg, ha egy telefonszámmal tudnátok segíteni, meg hogy az mégis minek a telefonszáma, azt nagyon megköszönném, én ezt hívtam: (Orosz nagykövetség: 06-1-332-47-48)
A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal intézi ezeket, nézd ki a címüket és telefonszámukat a telefonkönyvből aszerint, hogy hol laksz (pl. ha miskolci vagy, akkor Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal - Észak-magyarországi Regionális Igazgatóság).
Ki kell tölteni egy csomó papírt, fizetni sokezres illetékbélyeget, igazolni kell, hogy van-e megfelelő lakásod (a Te neveden), ott hányan vannak bejelentve, van-e állandó jövedelmed. Egyébként nem adják meg a meghívólevelet.
Ugyanis óriási felelősséggel jár ez. Te eteted majd hónapokig, ha valamiért nem megy vissza, vagy a visszaúton eltűnik Ausztria irányába, de elkapják - a börtönkosztját is Te fogod fizetni. Sok disznóság történt már a meghívólevelekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!