Ki tudja, hogy miért tagadhatja meg a vízumot egy orosz
állampolgártól az állam?
Figyelt kérdés
Egy sportolóról van szó nem vehetett részt egy versenyen mert megtagadták tőle a vízumot
Szerintetek? Miért?
2013. okt. 13. 11:38
1/9 anonim válasza:
Csak. Konkretan nem kell, hogy valodi oka legyen, egyszeruen nemet mond es kesz.
2013. okt. 13. 13:00
2/9 anonim válasza:
A Magyar Állam ?
2013. okt. 13. 15:48
3/9 anonim válasza:
Természetesen nem ok nélkül. Leggyakrabban nemzetbiztonsági okok miatt szokták megtagadni, utána a bűnöző-társadalommal való cimborasága lehet ilyen ok.
2013. okt. 13. 15:51
4/9 A kérdező kommentje:
Nem a Magyar Állam, hanem az Orosz á. tagadta meg
2013. okt. 13. 21:01
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a válaszát hasznos volt, de nem tudom hogy valóban az volt e az oka.
2013. okt. 13. 21:02
6/9 anonim válasza:
>> Nem a Magyar Állam, hanem az Orosz á. tagadta meg
Ne haragudj, de gondolom sokaknak volt homályos a kérdés: miért is kellene vízum Oroszországba egy orosz állampolgárnak ? Vagy talán nem beutazási, hanem kiutazási vízumról lenne szó, ami ma már ritkaság ?
2013. okt. 14. 08:30
7/9 A kérdező kommentje:
Fehéroroszországból akart elutazni el mérkőzésre Franciaországba de nem tudott el menni mivel megtagadta tőle az Állam a vízumot jól írtam? De nem tudom miért tagadta meg tőle.
2013. okt. 14. 12:54
8/9 anonim válasza:
Szerinted mekkora esely van ra, hogy itt barki valaszt tud adni a kerdesedre? Kerdezze meg o attol, aki elutasitotta, hogy miert tortent igy.
2013. okt. 14. 13:08
9/9 anonim válasza:
A vizum nem alanyi jog hogy jar, csak adhato. Kerelemre, amit vagy elfogadnak, vagy nem.
A feherorosz es az orosz allampolgar meg nem ugyanaz. Oroszoknal nincs kiutazasi vizum sajat allampolgaraik szamara, utlevelet viszont nem mindig adnak, ha pl. allambiztonsagi okokbol nem akarnak kiengedni (haditechnikaban dolgozik, sorkoteles stb.)
Ezt itt senki nem fogja tudni, de valoszinuleg az illeto tisztaban van az okkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!