Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ez mennyire lehet igaz?

Ez mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés

Szoval kivancsisagbol ra irtam egy szemelyre aki baby sitter munkat kinalna...

Megkerdeztem a vizumot.

Erre ezt irta

I have an embassy agent who is in charge of that

You will contact him directly and ask for payment details that is when you have your processing fee with you

Szerintetek ez mennyire valos?

Ja 380$ non immigration visa...

En persze nem hiszek benne de erdekesnek talalom...

Velemeny?

2018. márc. 12. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt valami nagyon buzlik. "I have an embassy agent"? MI akar ez lenni? Enyhen szolva, ez nagyon gyanus. Remelem nem probalsz veluk barmit elintezni. Ha au pair akarsz lenni, ugynoksegen keresztul kell intezni a dolgokat.

Tobb fajta non immigrant visa van, de errol meg nem hallottam, hogy 380 dollart kellene fizetni erte.

2018. márc. 12. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen eleg gyanus.
2018. márc. 13. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
OK, vigyazz magadra amikor ezekkel a "too good to be true" emberekkel talalkozol.
2018. márc. 13. 01:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja egyebkent engem mindig lepontoznak amikor valamit javasolok, tanacsolok. Teljesen mindegy hogy tobb mint 30 eve elek az USA-ban, normalis dolgokat irok, semmit nem jelent. Sokszor ezert is irok "private" mert ez az egesz "gyakori kerdesek" egy bohockodas, semmi ertelme ez egesznek. Probalok joindulatu lenni, de teljesen felesleges nyilvanosan csinalni. Viszont azok akik privat veszik at az uzeneteket, egytol egyig nem gyoznek halaskodni.

Kerem a sok assholes hogy pontozzanak le a nullara, egyszeruen csak igazolna amit leirtam.

2018. márc. 13. 01:22
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es valaszolo: engem is le szoktak pontozni, en is tobb eve USAban elek. Szerintem az a helyzet hogy emberek nem hajlandok elfogadni az igazsagot, csodakat kepzelnek es azt hiszik irigysegbol le akarunk beszelni oket nagy amerikai kalandrol. Igazsagot senki nem szeret.
2018. márc. 13. 01:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi szepen

En zoldet adtam nem pontozok le senkit ha nem kotekednek:)

2018. márc. 13. 06:23
 7/8 anonim ***** válasza:

4es, 5os, en is a ti cipotokben jarok :D

nyilvanos kommentem mindig 0-ra pontozzak, privat uziben meg baratokat szerez az ember, es mikor itt jarnak turistaskodni, neha meg talalkozni is szoktunk.

Ne foglalkozzatok veluk. Az irigyseg miatt pontoznak szerintem.

Kerdezo, probalj hivatalos au-pair ugynokseget keresni. Ha megy az angol, akkor au-pair agency USA cimre guglizz ra ;)

Azok sem lesznek ingyen, de nem lesznek ilyen lehuzosak mint amit te talaltal. Amugy van weboldala ennek, akivel emaileztel? Linkeld be, ranezunk.

2018. márc. 13. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Egy novel beszeltem aki ezt intexni es meg adna az elerhetosegeiket. Meg nem irt vissza

Amint tobb infot kapok akkor irhatok privit?

Igen az angol megy-:)

2018. márc. 13. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!