Benzinkút hitelkártya terhelés milyen gyorsan törlődik?
Én mindig úgy tankolok az USA-ban, hogy bemegyek a boltba, adok egy 20ast vagy kettőt és megmondom, hogy hanyasra kérem. Twenty on number five pl. Ha marad föle, akkor visszamegyek és megmondom hanyas kút volt, oszt visszaadja a maradékot. Többnyire indiaiak állnak a pult mögött, a fém pénzt nem szoktam elhozni. Kpval olcsóbb is sok helyen. Vigyél már egy kis készpenzt magaddal, úgyis kell a kártyádon a depositra a car rentalnál.
De szép is volt, amikor Covid előtt 1.75-ért tankoltam arrafelé...
Külföldi kártyával soha nem tankoltam még kint. Azt tudom hogy a revoluttal nem is lehet fizetni a kutoszlopnál.
Ha bemész a pénztárhoz akkor ott is tudsz fizetni.
Mikor van kp-m akkor az ilyenekre költöm el hogy tankolás meg bevásárlás. Bemész hogy pl 20 dollárért akarsz tankolni és megmondod melyik oszlopnál. Pl Twenty on six. Fizethetsz kártyával is. Nálam volt olyan hogy nem fogata el az amerikai kártyát és be kellett mennem.
Kint meg csak leemeled a pisztolyt és tankolsz, 20 dollárnál meg leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!