Hawaii utazás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Bármilyen hasznos információ, élmény, programötlet, tapasztalat jöhetnov. 17. 11:42
1/3 anonim válasza:
Erdemes több szigetet is bejarni. Kis repülövel, kb. 15 szemelyes lehet egyik szigetröl a masikra atrepülni. En Kauain, O'ahun (itt csak Honolulu) es a Big Islandon voltam. A legnagyobb elmeny volt, amikor Big Island, Kona repülöterere megerkeztünk. Maga a repülöter tele palmakkal, no ezt nem lehet leirni, szoval teljesen mas, mint az eddig latott repülöterek. Sok program ott nincs, mert ezek kis szigetek, nem partyszigetek, a termeszet gyönyörü, valtozatos. Vigyazni kell a vulkanresekre, ha az öserdöben setalsz. Olyan madarak, növenyek, amiket mashol nem latsz. Az ocean hullamaitol elöször megilyedtem, azt hittem, egy cunami jön. De ez tipikus ott. Honolulun mar kisebbek a hullamok. Na, Honolulu egy szuper hely, varos, ott sok bar, etterem van, egyszerüen a hangulat jo. Hula tancmüsort mindenkeppen ajanlok, es hat az ukulea zenet sem szabad ott kihagyni. Erezni az amerikai feelinget, egyebkent europai turistaval nem talalkoztunk az egy honap alatt. Rengeteg az azsiai, föleg japan, vagy turistak, vagy ott elnek, ezt nem tudom. Mintha nem is ezen a Földön lennel. Szenzacios, eletem legszebb utazasa volt. Isteni a "Kona kave", amit nagyon hianyolok, sajnos meg kavefesztivalokon (Zürich) sem ismerik a profik, pedig szenzacios!
2/3 anonim válasza:
Ui. A Hawaii Volcanoes National Park az egyik jellegzetessege, amit nem szabad kihagyni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
nov. 19. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!