Van olyan, aki idén (2022) megy Amerikába a Camp Leaders programmal? Aki volt már kint, mi a tapasztalata, főleg a tábori élettel kapcsolatban, hogy érezte magát a többi "dolgozóval"?
Nem megyek, de voltam. A 2019 nyarán vagy 2018, most pontosan nem tudom. 3 hetet voltam Detroit közelében lévő kis táborban. Én ilyen konzul voltam, vagy minek is mondják ott azokat, akik tanítják a gyerekeket és magabiztosak angolból.
Csodás élmény volt,de a munkaidő és szabadidő nem létezik, tehát volt, hogy kaptam 7 napból végre 1 szabadnapot és akkor is behívtak ezt azt segíteni. Talán ez a dolgommal járt, de elég rossz volt. Sok új embert ismerhettem, a pénz sem sok, de mivel ott nem kellett foglalkozni az étkezéssel, mert volt ennivaló és a szállás is volt, így spórolhattam. Habár nem annyira egészségesen étkeznek és sok kisgyerek hisztis, sírós, mert szüleik félnek. Konfrontálni kellett a kisgyerekeket, hogy itt jó kezekben lesz, szerencsére nekem sikerült, de voltak akiknek nehézkes volt. Kiváló kommunikációs készségre lesz szükséged, nyitottságra és arra, hogy bírd, mert a szabadnapod az munkanap és a munka is szabadság tulajdonképp. A kisegítők meg igazából nekünk segítettek, bár a legtöbben a legrohadékabb melót bízták rájuk. Akik alattam voltak segítők, azoknak nem mindig adtam oda a legnyűgösebb munkákat, de segítőként azért nehezebb az élet.
Egyébként, ha sok sporttevékenységben tehetséges vagy az nagy előny, mert mindenféle program van, ahol kiszabadulhatsz az "alapmunkától" és taníthatod a gyerekeket, amihez csak türelem kell.
Sok sikert
Kedves 4-es válaszoló!
Te melyik szervezettel mentél ki?
Egy kis update.
Életem legjobb, de egyben legnehezebb nyara volt. Idén nyáron lifeguard leszek.☺
Nem bántam meg, hogy anno belevágtam a programba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!