Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik a jobb hely a kettő közül?

Melyik a jobb hely a kettő közül?

Figyelt kérdés

tegnap 18:18
A kérdező szavazást indított:
Hawaii
Alaszka
20 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Itt mondjuk fontos lenne az összehasonlítás szempontja, mert pl strandolni lehet jobb Hawaii-n, mint Alaszkában.

Én szerintem jobb Alaszka. Hawaii-t már teljesen beépítették, már csak 1-2 dzsungelesebb rész maradt, az se nagy már sajnos. Felhőkarcolók, kaszínók stb, tele vannak építve a szigetek. Strondolni jó, azon kívül meg (szerintem legalábbis) iszonyat unalmas.

Alaszkában még megvannak szép természeti értékek, tele van nemzeti parkokkal, van vonat aminek gyönyörű a tája, tiszták a vizet.

És én itt nem a városok ellen vagyok, tudok szeretni városokat is, sőt, szerintem jobban szeretek ilyen helyeken nyaralni, de sajnos Hawaii nem a jófajta városairól ismert.

tegnap 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőn egyszerűbb a túlélés, főleg nyugatabbra, a geológiailag inaktív szigeteken.

Ezért kell a DS-nek.

tegnap 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Hawaii egyedülállóbb, élővilág é kujltúra szempontjából legalábbis mindenképp. Alaszka is nagyon izgalmas, de ott van Kanada is, ami természeti szempontból ugyanaz.
tegnap 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tuti Hawaii, de én nem bírom a hideget.
tegnap 23:14
 5/7 anonim válasza:
Mivel jártam az egyik szigetén hawaiinak,így mindenféleképp az,de persze egy alaszkai expediciót se hagynék,ha még hideg is van.
ma 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Utazásra? Én Alaszkába jobban vágyom, már régóta vonz a természet. Élni egyik helyen sem szeretnék.
ma 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván Hawaii.
ma 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!