Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A Harlemben nagyon cinkes a...

A Harlemben nagyon cinkes a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Nemsokára New Yorkba költözöm, sajnos csak a Harlemet tudom megfizetni. Mennyire veszélyes ott egy fehér férfinak (kopasz is vagyok ráadásul) ott a Harlem közepén? Össze lehet haverkodni a helyi négerekkel, hogy ne bántsanak?
2017. márc. 22. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

,,amig te negernek nevezed a feketeket, addig egy hajszalon fog mulni az eleted, ezt ne felejtsd"

azzal nincs bajuk, ha négereknek hívod őket, akkor van bajuk, ha nigerezik őket.

2017. márc. 24. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
angolul a néger az "negro", azt se szeretik, bár nem annyira rossz, mint a másik szó
2017. márc. 26. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Sok néger színész, humorista mondta, hogy a negroval nincs bajuk, a nigerrel, mivel az sértő. Kb. olyan mint amikor a magyarokat parasztozzák itthon.
2017. márc. 27. 11:10
 14/16 Waff ***** válasza:
Ha négernek nevezed a négert, akkor az sértő. Mi a polkorrekt? Hát a fekete...No de ha meg sárgának nevezel egy ázsiait, akkor meg megint csak te vagy a rasszista... Meg van ám, hogy mikor szabad a bőrszín megnevezést használni, mikor nem...hiába no, mesés dolog ez a liberalizmus :)
2017. jún. 11. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 engem javítottak már ki fórumon, hogy nem fehér vagyok, hanem kaukázusi, mert a fehér az rasszista :D mondtam, bazzeg, egyrészt sose jártam a Kaukázusban, másfelől meg saját magamra akár azt is mondhatom, hogy szakadt alkesz csöves vagyok, akkor se sértődhetek meg, ha én magam mondtam :D
2017. jún. 13. 18:21
 16/16 Waff ***** válasza:

Persze... Elvileg az a józan, logikus kifejezés, ha mindent a nevén nevezünk. A fehér legyen fehér, a piros meg piros, a cigány az cigány, a görög maradjon görög stb....

A liberalizmus őrületére utal, hogy mibdent kiforfítva, az aktuális ízlésük szerint nevezve KÖTELEZŐ használni...

2017. jún. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!