Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-nak melyek azok a...

Az USA-nak melyek azok a részei ahol jó a közbiztonság és élhető?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, Kaliforniában és Ilinoisban a legkisebb a bűnözés, meg az Usában alapjában véve sokkal jobb a közbiztonság, köszönhetően a kemény börtönöknek, jól képzett rendőröknek stb...
2013. júl. 20. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
USA-ban jobb a közbiztonság, és Californiában kevesebb a bűnözés?? Jártál te már pl. Los Angelesben???
2013. júl. 20. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát aki az USA-ba megy annak nem a közbiztonság a legfontosabb!!!

Az egész világon Európában(+Izland) és talán még Ausztráliában és Kanadában a legjobb a közbiztonság.

Az USA-ban talán a legbiztonságosabb államok(szerintem):

MAINE

VERMONT

NEW HAMPSHIRE

CONNECTICUT

MASSACHUSETTS

2013. júl. 20. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak jo es elheto reszek. Nehogy ez alapjan valassz celpontot.

Amugy a 2012-es statisztika szerint, a sorrend a "legbiztonsagosabb" allamok listajan:

Main, Vermont, N.Hampshire, Minnesota, Utah, N.Dakota, Washington, Hawaii, Rhode Island

Itt vannak a varosok:

[link]

2013. júl. 20. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Az USÁ-ban most a legkisebb gondod is nagyobb a közbiztonságnál: nincs munka, ami van, az pocsékul fizet.
2013. júl. 21. 21:27
 6/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy olyan országot nem neveznék legbiztonságosabb országnak, ahol a szomszéd látja hogy locsolsz, fegyvernek hiszi a locsolócsövet (mert ugye logikus a növényeket lövöldözni), kihívja a rendőrséget, azok meg agyonlőnek. vagy ahol az embert igazoltatják ha egy rendőrségi akciót videózik, és a kutya amit sétáltat éppen, pánikba esik emiatt és ugatni kezd, és a rend őrzői természetesen azt is agyonlövik. a South Park nem igazán vígjáték, az konkrétan FULL USA! nincs nagyon kiparodizálva, nem kellett nekik hozzá élénk fantázia. ott lakók se 100-asok. volt aki mikróban akart szárítani macskát, és azt is hallottam, hogy valaki 34.000 aláírást gyűjtött, hogy a kormány építtesse meg a halálcsillagot...
2013. júl. 30. 04:10
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 04:10 - Egy ujabb tipikus valasz egy olyan kommentelotol, aki nem az USAban el, igy nincs sok fogalma arrol, hogy mi folyik itt. Valoszinuleg meg sosem jart itt, vagy ha megis, akkor is csak turistakent, rovid ideig, igy valodi betekintese nincs a dolgokra.

Ilyen buta peldakat en is tudok felhozni, mint macskat mikroban szaritani... epp most olvastam, hgy 6 evig eltek a hullaval a kedves csaladtagok, szoval felesleges az ostoba szennyeseket teregetni, mert abbol akad minden orszagban.

Raadasul itt sokkal tobben vannak, mint Magyarorszagon, igy a bolondokbol is tobb jut, de peladul a rendoros eset az nem a bolondsagok koze tartozik, de ezt mar egy korabbi kerdesnel kiveseztem http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4548632-mit-g..

20:14-es komment.

Lehet hogy meg tul fiatal vagy ezert nem hallottal rola, de elarulom, volt egy ido amikor a kedves magyarok adomanyokat gyujtottek, hgy felszabaditsak Isaurat (egy brazil szappanopera rabszolga fohoset) szoval ez a halalcsillagos peldad sem er semmit.

2013. júl. 30. 05:59
 8/8 anonim válasza:
05:59-es komment, ez is igaz. bár azt a gyűjtést szívesen megnéztem volna itt magyarországon, minden percet végigröhögtem volna XD mert hát minek nekik szólni, ha elhisznek egy sorozatot, akkor... a saját hibájukból tanuljanak XD de visszatérve amerikához, nekem akkor is barátságtalan és egoista országnak tűnik innen. legalább is a meteor 100%-os eséllyel csapódik be amerikai területen, mikor filmről van szó, és persze mikor a földönkívüliek (szintén csak filmben) a világ vezetőjét kérik, ki ugrik elő? az amerikai elnök XD igaz hogy csak filmek, de azt is emberek készítették. jó ország lenne az, de kicsit beképzelt és veszélyes :/
2013. aug. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!