Az USA-nak melyek azok a részei ahol jó a közbiztonság és élhető?
Hát aki az USA-ba megy annak nem a közbiztonság a legfontosabb!!!
Az egész világon Európában(+Izland) és talán még Ausztráliában és Kanadában a legjobb a közbiztonság.
Az USA-ban talán a legbiztonságosabb államok(szerintem):
MAINE
VERMONT
NEW HAMPSHIRE
CONNECTICUT
MASSACHUSETTS
Mindenhol vannak jo es elheto reszek. Nehogy ez alapjan valassz celpontot.
Amugy a 2012-es statisztika szerint, a sorrend a "legbiztonsagosabb" allamok listajan:
Main, Vermont, N.Hampshire, Minnesota, Utah, N.Dakota, Washington, Hawaii, Rhode Island
Itt vannak a varosok:
ma 04:10 - Egy ujabb tipikus valasz egy olyan kommentelotol, aki nem az USAban el, igy nincs sok fogalma arrol, hogy mi folyik itt. Valoszinuleg meg sosem jart itt, vagy ha megis, akkor is csak turistakent, rovid ideig, igy valodi betekintese nincs a dolgokra.
Ilyen buta peldakat en is tudok felhozni, mint macskat mikroban szaritani... epp most olvastam, hgy 6 evig eltek a hullaval a kedves csaladtagok, szoval felesleges az ostoba szennyeseket teregetni, mert abbol akad minden orszagban.
Raadasul itt sokkal tobben vannak, mint Magyarorszagon, igy a bolondokbol is tobb jut, de peladul a rendoros eset az nem a bolondsagok koze tartozik, de ezt mar egy korabbi kerdesnel kiveseztem http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4548632-mit-g..
20:14-es komment.
Lehet hogy meg tul fiatal vagy ezert nem hallottal rola, de elarulom, volt egy ido amikor a kedves magyarok adomanyokat gyujtottek, hgy felszabaditsak Isaurat (egy brazil szappanopera rabszolga fohoset) szoval ez a halalcsillagos peldad sem er semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!