Milyen melegebb éghajlatú, élhető város van az USA-ban?
Phoenix szep es jo, de szerintem nem elheto. Legalabbis nekem iszonyat meleg. En semmi esetre sem neveznem elhetonek, persze akinek bejon a tikkaszto hoseg, az imadni fogja. En mar voltam vagy 10szer es minden alkalommal elhatarozom, hogy nem jovok tobbet :) (baratok csalad miatt termeszetesen szivesen megyek, de mostmar megprobalok mindig telen menni, nyaron halalos:(
A masik 2vel egyetertek: LA, SD, es meg akar SF ha a szeszelyes idojarast es a dimbes dombos utcakat kedveled.
Floridában Miami Beach, Sarasota, Fort Lauderdale. Bár előfordulhat hurrikán vagy valamilyen trópusi vihar, de ettől függetlenül teljesen élhető. A meleg éghajlatnak "ára" van.
vagy
Texasban Austin, Houston, Corpus Christi.
ma 01:40, Palm Springs? Komolyan?
Jo, mondjuk akinek bejon a tikkaszto hoseg, az imadni fogja. En nagyon szeretem a meleget, de nem a 40 fokos, tikkaszto hoseget, hanem a kellemes 22-25 fokos meleget, foleg ha enyhe nyari szello is tarsul hozza.
Palm Springsben (es Phoenixben) nyaron nem mesz ki napkozben az utcara, mert a hoseg elviselhetetlen. Sokszor jartam ezeken a helyeken, nyaron nem latsz embert flangalni a varosban, kirakatokat bamulva, kutyat/gyereket setaltatva. Legkondis hazbol ki/legkondis kocsiba be. Legkondis kocsibol ki/legkondis bevasarlo kozpontba be... kb ennyibol all a napkozbeni aktivitas :(
Nalam Los Angeles a nyero, azon belul is az oceanhoz kozeli varosok/varosreszek. Pl. az LA-n belul talalhato San Fernando volgy mar kemeny. Most vasarnap pl. 38 fok volt es arnyekbol/arnyekba menekultem :(
Egy oras kocsikazas utan viszont kint vagy a szellos/22 fokos tengerparton :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!