Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vancouver élhető város?

Vancouver élhető város?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az.
2012. dec. 2. 10:32
 2/11 A kérdező kommentje:
és miért az???kifejtenéd ezt egy kicsit???
2012. dec. 2. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2,300,000 ember valahogy kibírja.
2012. dec. 2. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem sehogy sem, azért nem is lakom ott.
2012. dec. 2. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

???????Vazzeg..nem volt jó az első válasz????

Nap mint nap terroristák robbantgatnak,Tálibok,Gengszter bandák ölik egymást és a civil lakosságot, akik az éhhalál küszöbén épp hogy csak életben maradnak,és emberhúst esznek,és hamarosan jön a világ vége..főleg Vancouverben....ott 2x is lesz 2012.12.21 világvége.

2012. dec. 2. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"és miért az???kifejtenéd ezt egy kicsit???"

Vancouver a világ egyik legélhetőbb városa, sok munkalehetőség, zöld parkok, rengeteg lehetőség, kiváló közlekedés jellemzi. Szeretek itt élni.

2012. dec. 2. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

eszerint a világ városai között az élhetőség szempontjából 3., 5., 19. attól függően ki hogyan méri.

Én itt élek. Élhető... bár ez mindenkinek mást jelent.

2012. dec. 2. 12:51
 8/11 Baci23 válasza:
86%
Vancouver a világ egyik legszebb, legkellemesebb városa. Annak ellenére, hogy nagy, mégis emberléptékű, körülvéve csodálatos természeti szépségekkel - ha csak rágondolok, csorog a nyálam. (Csak egyszer töltöttem ott egy hetet, de abszolút beleszerettem.) A legnagyobb baj, hogy borzasztóan elmentek az ingatlanárak - egy egyszerű kis családi ház kb. egy millió dolcsi...
2012. dec. 3. 07:01
 9/11 anonim válasza:
100%

En 20 honapot toltottem el Vancouverben, mert a ferjemet a munkaja odaszolitotta. A kisfiam is ott szuletett. A mi tapasztalatunk az, hogy nagyon jo varos, sokszinu, az emberek eleg nyugodtak es kedvesek. Nagyon sok szep park van , ott a tenger, a hegyek... gyonyoru hely. Az ingatlanarak valoban nagyon magasak es en sokalltam az elelmiszerarakat, autot fenntartani sem olcso mulatsag azt hallottuk, nekunk mondjuk nem is volt kocsink. Viszont csak akkor menj, ha var munka, csak ugy bele a vakvilagba ne, mert most szigoritottak a bevandorlasi ugyekben. Tudok olyan emberrol, akit a repterrol forditottak vissza, nem engedtek be az orszagba, pedig rendes, normalis ember volt, dolgozni szeretett volna, van rendes szakmaja/kepesitese/stb. de valamiert nem tartottak szimpinek.

Szoval elheto, gyonyoru, de nem olcso.

2012. dec. 3. 14:26
 10/11 Peterfia Laci válasza:
100%

Ketszer voltam ott.

1) szereted az esot? Ott majd mindennap esik.

2) a hely maga, a hatalmas tenger obol, a kornyek gyonyoru, zold, egeszseges.

Nekem a masodik legszebb hely a vilagon (Sydney, sajnos, Vaancouvernek is, utolerhetetlen !)

3) 2-300km korzetben tobb szepseg van, mint egesz europaban. Olaszorszag, Norvegia vegyesen.

2012. dec. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!