1/6 anonim válasza:
[link] a kanadaiak úgy általában nem tartanak a bűnözéstől. A közbiztonság meglehetősen jó. A nagyvárosoknak van egy-két rosszabb része.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mennyire nehéz ott munkát találni?Drága a megélhetés?
2013. jan. 27. 20:00
3/6 anonim válasza:
Most hogy integrálást sajnos mi folytatjuk egyre javul.
4/6 anonim válasza:
Drágább a megélhetés, mint otthon, ez nyilvánvaló. Főleg a lakhatás, szolgáltatások tekintetében. Munkát találni nehéz, lévén hogy semmilyen Kanadán kívüli végzettséget a cégek nagy része nem ismer el, ahogy munkaviszonyt sem nagyon. A pontrendszerben megkapod a végzettségre a pontokat, de a cégeknél más a helyzet. Kanada erősen bevándorló ország, ezt ki is használja, rengeteg újonnan érkező, magasan képzett embernek is, felnőtt létére tanfolyamokra, továbbképzésekre kell járnia, ha a saját szakmájában akar dolgozni. Persze el lehet menni 9-10 CAD/óra összegért dolgozni a mekiben, de ezért meg nem érdemes átrepülni az óceánt. Ha elolvasol néhány angol nyelvű fórumot, akkor még többet megtudhatsz. Kanadát sokan a "doktor taxisok országának" is nevezik, mert sok indiai, magasan képzett, phd végzettségű ember kénytelen taxit vezetni, és mellette tanfolyamra járni. Én magam mikor kijöttem, nem gondoltam volna mindezt, de már túl vagyok rajta, végig csináltam egy kanadai tanfolyamot, majd felvettek helyi, szakmai minimálbérrel, miközben volt 6 év magyarországi és 6 év angliai tapasztalatom. Akkor követtem el a legnagyobb hibát, mikor otthagytam Angliát, egy kanadai nőért és kijöttem ide. Tavaly lettem kanadai állampolgár(csak azt nem tudom, hogy minek), de legszívesebben visszamennék Angliába, de itt a feleségem és a gyermekem. Az országgal nincs bajom, az gyönyörű, de a munka keresés, találás, bevándorlókból való "élés", az nagyon bosszant. Van jó pár bevándorló barát cég, náluk kezdtem annak idején, de mint írtam, pályakezdő bérért, a hátam mögött 12 év igazolható és leellenőrizhető referenciákkal.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. jan. 27. 20:58
6/6 anonim válasza:
Szia!!!Kanadában a közbiztonság meglepően jó!!!
De a sok bevándorló miatt szerintem most sokat romolhatott azért de még így is jobb mint mondjuk az USA.
Kanadában azért sokkal emberségesebbek mint a déli szomszédaik. És Kanada sokkal európaiasabb mint az USA.
De egyébként a nagyvárosokban nem árt figyelni (Toronto,Vancouver,Montreal,Edmonton,Calgary,Ottawa,)
mert ott nagyobb a bűnözés.(persze csak a rosszabb környékeken)de azért figyelj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!