Mennyiből jönne ki egy túra a Route 66-on?
Szeretnék egy nagy túrát szervezni az Egyesült Államokban, és bejárni a 66-os utat. Chicago-ba mennék repülővel, ott vennék egy chopper-t (Harley Davidson) és lemennék Los Angeles-ig. (Ott valószínűleg megszállnék egy időre, de ezek az árak változóak.) Ezután a motort még itt eladnám. Los Angeles-ből repülnék haza.
Ez nem túl bonyolult út, gondolom valami irányárat lehetne kalkulálni.
Tudna valaki segíteni?
Azért gondoltam mert akkor nem kéne visszavinni Chicago-ba.
Valami oldalt tudsz ahol lehet bérelni?
Én ford mustagal voltam. Szállás a kocsiba oldottam meg. Tisztálkodás kimondottan van erre lehetőség kamionos parkolókba.
DE vannak olyan becsületkasszás szállások. Elhagyatott kis útszéli benzinkutak vagy útszéli csehók vannak átalakítva egy lélek sincs tiszta ágy tisztálkodás lehetőség is kaja is van. Reggel meg otthagysz valamennyi pénzt.
ÉN béreltem a kocsit ugyan annál a cégnél adtam le l.a.ban
Csak gyors kajákon éltem olcsó.
Üzemanyag olcsó mustang olyan 14-est evett;) 2003-as Ford mustan saleen.
Egyedül ne menj az első éjszaka a sivatagban és kinyírnak. minimum 4-en menjetek.
még ma is kijössz 1,5 millióból én tíz éve voltam ebbe a repjegyek is benne vannak.
Én is gondoltam, hogy egy Mustanggal vagy Camaroval jobb lenne megtenni az utat, mert akkor lehet a kocsiban aludni és annak is van egy feelingje.
Azt nem tudom, hogy társakat találok-e az útra.
Hogy nyírnának ki a sivatagban?
Itt talalsz cegeket, akik berbeadjak neked a Harleyt, van olyan is, aminel kocsival viszik utanad a csomagokat (ez sokkal dragabb).
Valogass:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!