Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában mennyiből jön ki a...

Amerikában mennyiből jön ki a kaja/fő/nap?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, Amerikába utazom. Viszont mivel egy betegségem miatt speciális diétát követek, ezért nem veszek készételeket, hanem mindent magam fogok elkészíteni (nyilván úgy foglalom a szállást, hogy erre lehetőség legyen). Általában salátákat, gyümölcsöt, tojást, tejtermékeket, halat és húst veszek, persze igyekszem spórolósan, nem a legdrágábbat. Kb mennyiből jönne így ki a kaja? Arizonáról van szó.
2016. márc. 7. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Safeway, Wholefoods, Sprouts, Albertsons, Trader Joe's, Fry's Food - csak nehany az Arizonaban talalhato NAGY bevasarlo uzletekbol. Ezek olyanok, mint otthon az Auchan, jo nagy, van minden, kaja, pia, papir, illatszer, stb.

Ha tudod hol lesz a szallas, megnezed, melyik van a legkozelebb. Ha raguglizol fenti uzletek weboldalaira, akkor talalni fogsz arakat is. Most nem kezdem el sorolni, hogy mennyi a kenyer meg a tojas (marcsak azert sem, mert en CA-ban vagyok) mert nem tudni mikor jossz, addig valtoznak az arak.

A lenyeg, hogy osszeallitod magadnak az etrended es fenti oldalak segitsegevel a koltsegvetest is meg tudod csinalni magadnak.

Ha konyhas szallasod lesz akkor nagyon sokat tudsz igy sporolni. Ezekben van huto, mosogato, tuzhely, neha meg suto is, vagy mikrosuto. Valoszinu lesz evoeszkoz, tanyer meg labos vagy serpenyo is, vagyis abszolut onellato tudsz lenni ami az etkezest illeti.

Nehez megtippelni, hogy mennyit fogsz kolteni, mert azok akik itt elnek (mint pl. en) en is magamnak csinalom a kajat, vagyis nem megyek ebedszunetben kajaldaba, de az en koltsegvetesembe van meg 2 masik ember, plusz en olyanokat is megveszek amiket te nem fogsz: wc papir, tusfurdo, ablaktisztito, stb, szoval csak kajara nem tudom megtippelni mennyit koltenel.

Oh, kihagytam a Walmartot. Ott is nagyon olcso a kaja es lehet jo dolgokat talalni (jo alatt a biot ertem, amit itt organic-kent fogsz megtalalni, ha az erdekel)

2016. márc. 7. 21:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél.
2016. márc. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!