Mi a véleményetek arról, aki a jövőben ki akar költözni az USA-ba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kikérdezni egy olyan dologról, hogy én már kisgyerek korom óta Amerikába szeretnék költözni, és ott lakni. Olyan válaszokat nem kérek előre leírom, hogy "minek" " maradj itthon" "butaság" stbstb. Nálam ez akár több is mint szerelem szinte. Röviden arra lennék kíváncsi, hogy "lehetséges-e" ez ? Mármint a problémám az lenne, sok helyen hallani, hogy Amerikában már nagyon-nagyon súlyosan ellenőrzik az embereket, vigyáznak a külföldiekkel stb. Az is lehetséges akár, hogy 4-5 év mulva már "NEM LEHET" odaköltözni az USA-ba? És most még ez a menekültes dolog is, gondolom ez is átkavarja a paklit. Illetve ha szerintetek reális ez, hogy lenne érdemes? Mármint én úgy terveztem, hogy itthon leteszek egy szakmát, s emellett az angol nyelvet is teligázzal tanulom,így több esély nyilhatna. Röviden ennyi lenne. Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat/tanácsaitokat. Szép napot2016. júl. 6. 20:25
11/12 anonim válasza:
Ismét 7-es vagyok!
Elnézést kérek, a minimálbérrel kapcsolatban tényleg butaságot beszéltem! Jobban utánanéztem a dolgoknam, és valóban nem annyi. DE! A magyar fizetéshez képest még így is 4x annyit kapsz. :)
Az elírásokért is bocsánat,telefonról írok :)
Szép napot!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2016. júl. 9. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!