Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban melyek mondhatók...

Az USA-ban melyek mondhatók "jpbb városoknak"? Értem ezt pl. NYC-re, Los Angelesre, Atlantára. Ahová akár költözni is érdemes, és nem egy nagy, veszélyes, gettó rész : )?

Figyelt kérdés

Előre köszönöm a válaszokat!

Akár a negatívabbakat is várom, azaz mit zűrtok ki ebből a kategóriából teljesen.. :)

2010. szept. 25. 14:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Colorado Springs nagyon jó hely, mert viszonylag nagyváros, olyasmi, mint nálunk Debrecen, és nemigazán vannak gettó helyek. Irónikusan, a legveszélyesebb hely a városban a közeli katonai laktanya, aminek a környékén hétvégén szoktak randalírozni a részeg katonák.
2010. szept. 25. 14:37
 2/27 A kérdező kommentje:
na pont debreceni vagyok... :) illetve félig...másik felében római. a család és minden egyebek miatt anyukámmal úgy döntöttünk, hogy elég volt, és teljesen máshová kéne költözni :) még gondolkodunk, érdemes-e egyáltalán amerikába menni? európa is megteszi...de ha már belevágunk... :) köszönöm a választ!! mindenképp utánanézek! :)
2010. szept. 25. 14:57
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes Amerikába menni, mert Európában Hollandián kívül minden országban eléggé kinézik a külföldit, hogyha fel nem veszi az adott ország életstílusát, míg Amerikában úgy élsz ahogy akarsz.
2010. szept. 25. 15:06
 4/27 A kérdező kommentje:
Ez is igaz.... :) köszönöm!
2010. szept. 25. 15:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:06

saját tapasztalatból beszélsz?

Mert én lassan 5 éve élek Angliában,és soha nem éreztem,hogy kinéznének,nem fogadnának be..SŐT.Nagyon is kedvesek az angolok...

Kérdezőnek..Nem az a kérdés hogy hova mennétek,hanem az,hogy hova kaptok engedélyt.Azért Amerikába ma sem könnyű bejutni,és ehhez azért több kell,hogy "hol vannak Gettók"

Egy kedves barátom Francia országban él,és ő sem panaszkodik..Őt is elfogadták,befogadták..

2010. szept. 25. 15:18
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
javítok*Franciaországban
2010. szept. 25. 15:19
 7/27 A kérdező kommentje:
Angliában és Skóciában még csak turistaként voltunk, de egyszerűen hihetetlen, hogy ott valóban milyen kedvesek az emberek!! Szabályosan mosolyogtak rám az utcán, ha pl. az öcsémmel voltam...látta egy néni, hogy nagyon nézi a kiskutyáját, és odajött, hogy simogassa meg. :) Amúgy Atlantán gondolkodunk....persze az engedély is kérdés.
2010. szept. 25. 15:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Ausztráliába a legkönnyebb beilleszkedni.

Bár nincs tapasztalatom de a fórumokat elolvasgatva nekem ez jött le.Amerikába is könnyen befogadnak csak oda nehéz kijutni.

2010. szept. 27. 16:02
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Az USA-ban minden telepulesnek van getto es elit resze. En egyik nagyvarost sem szeretem, Atlantatol pedig egyenesen rosszul vagyok. Borzaszto ott a kozlekedes, mert a varost nem lehet kikerulni az autopalyan, mert bent megy a varoson keresztul es en ott akkor sem laknek, ha fizetnenek erte. En kisvarosban elek es azokat favorizalom...
2010. szept. 27. 19:32
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A bevandorlasrol annyit, hogy Kanadaba, Ausztraliaba sokkal egyszerubb. Nem tudom, hogy tisztaban vagy-e vele, hogy Atlantaban el a legnagyobb fekete kozosseg az USA-ban, igy a lakossag majdnem fele afro-amerikai. Nem rasszizmus, csak mondom. En szoktam ott keresztul menni eleg gyakran meg voltam a varosban es szerintem az ilyen hatalmas varosokban nem jo elni. Nem azt mondom, hogy tanyan eljen az ember, de az USA-ban annyira sok szep kisebb (150-100 ezer lakosu) varos van.
2010. szept. 27. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!